Arkadaşlar merhaba, Twitch Prime ile bir yayıncıyı ilk ay ücretiz diye abone oldum sonra 2. ay da abone oldu. Bugün 3. ay abone oldu kartımda para yok borç olur mu diye sordum modaratörlere. Olur dediler. Amazon Support'a hangi seçenekten yazacağım?
aynı adama abone oldumHer ay birisine ücretsiz abone olabiliyosun zaten prime ile sıkıntı yok ki?
ve prime ile para vermedim zaten ben prime deneyinden abone oldumHer ay birisine ücretsiz abone olabiliyosun zaten prime ile sıkıntı yok ki?
Her ay birisine ücretsiz abone olabiliyosun zaten Prime ile sıkıntı yok ki?
Banada aynısı olmuştu 1 ay ücretsiz kullandım ve sıkıntı çıkmadı uzun süre boyunca para vermeden kullanmazsan sıkıntı olacağını düşünmüyorumArkadaşlar merhaba, Twitch Prime ile bir yayıncıyı ilk ay ücretiz diye abone oldum sonra 2. ay da abone oldu. Bugün 3. ay abone oldu kartımda para yok borç olur mu diye sordum modaratörlere. Olur dediler. Amazon Support'a hangi seçenekten yazacağım?
İninal ön ödemeli bir kart. Borç işi olmaz.
Bana da aynısı olmuştu 1 ay ücretsiz kullandım ve sıkıntı çıkmadı uzun süre boyunca para vermeden kullanmazsan sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
İlk ay ücretsiz ama ben ondan sonra da kullanmıştımZaten ilk 1 ay ücretsiz bundan sonrası anormal.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.