T TSML Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 1.032 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #11 yiitx dedi: Hesaba doğrulama eklemeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı. 26318 dedi: Amazon Prime yenilendikten sonra abonelik simgesi hemen açılmıyor. Belirli bir süre beklemeniz gerekiyor. Eğer uzun süre geçtiyse, Amazon destek ile iletişime geçin. Amazon Giriş Yap Genişletmek için tıkla... Sanırım doğru cevap bu 12 saat beklemeyi düşünüyorum olmzsa destek ile iletişime geçicem teşekkürler.
yiitx dedi: Hesaba doğrulama eklemeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı. 26318 dedi: Amazon Prime yenilendikten sonra abonelik simgesi hemen açılmıyor. Belirli bir süre beklemeniz gerekiyor. Eğer uzun süre geçtiyse, Amazon destek ile iletişime geçin. Amazon Giriş Yap Genişletmek için tıkla... Sanırım doğru cevap bu 12 saat beklemeyi düşünüyorum olmzsa destek ile iletişime geçicem teşekkürler.
PONTOS Hectopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 55 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #12 TSML dedi: Denedim olmadı. Sanırım doğru cevap bu 12 saat beklemeyi düşünüyorum olmzsa destek ile iletişime geçeceğim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Benim de kastettiğim buydu. Abone olma butonunun üstüne gelince bir tarih bildiriyor. En azından bende öyle.
TSML dedi: Denedim olmadı. Sanırım doğru cevap bu 12 saat beklemeyi düşünüyorum olmzsa destek ile iletişime geçeceğim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Benim de kastettiğim buydu. Abone olma butonunun üstüne gelince bir tarih bildiriyor. En azından bende öyle.
T TSML Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 1.032 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #13 PONTOS dedi: Benim de kastettiğim buydu. Abone olma butonunun üstüne gelince bir tarih bildiriyor. En azından bende öyle. Genişletmek için tıkla... Başkasına abone olunca şu tarihde bitiyor diye bi yazı çıkar ama benim daha aktif olmadı.
PONTOS dedi: Benim de kastettiğim buydu. Abone olma butonunun üstüne gelince bir tarih bildiriyor. En azından bende öyle. Genişletmek için tıkla... Başkasına abone olunca şu tarihde bitiyor diye bi yazı çıkar ama benim daha aktif olmadı.
PONTOS Hectopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 55 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #14 TSML dedi: Başkasına abone olunca şu tarihde bitiyor diye bir yazı çıkar ama benim daha aktif olmadı. Genişletmek için tıkla... Hem onda hem de şu tarihte aktif olacak diye yazıyor bende. Telefondan ya da başka tarayıcıdan bakma şansınız var mı?
TSML dedi: Başkasına abone olunca şu tarihde bitiyor diye bir yazı çıkar ama benim daha aktif olmadı. Genişletmek için tıkla... Hem onda hem de şu tarihte aktif olacak diye yazıyor bende. Telefondan ya da başka tarayıcıdan bakma şansınız var mı?
S Smaug8 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.208 Makaleler 1 Çözümler 2 4 Nisan 2021 #15 Xcylde dedi: Ayarlardan aboneliklere bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Adam kimseye abone değilim diyor sen inatla abonelik falan diyorsun.
Xcylde dedi: Ayarlardan aboneliklere bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Adam kimseye abone değilim diyor sen inatla abonelik falan diyorsun.