M Mertt2552 Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 19 Çözümler 1 29 Temmuz 2021 #1 Twitch Prime etkinleştireceğim fakat bana telefon numaranı ekle diyor ama ben zaten ekledim bunun çözümü nedir acaba? Dosya Ekleri bababababab.png 22,9 KB · Görüntüleme: 92
Twitch Prime etkinleştireceğim fakat bana telefon numaranı ekle diyor ama ben zaten ekledim bunun çözümü nedir acaba?
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Temmuz 2021 #2 Amazon sitesi üzerinden Amazon müşteri hizmetleriyle yazışın onlar yardım sağlıyor. Yardım - Amazon Müşteri Hizmetleri
Amazon sitesi üzerinden Amazon müşteri hizmetleriyle yazışın onlar yardım sağlıyor. Yardım - Amazon Müşteri Hizmetleri
Y yilmaz787 Hectopat Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 453 Çözümler 2 29 Temmuz 2021 #3 Mertt2552 dedi: Twitch Prime etkinleştireceğim fakat bana telefon numaranı ekle diyor ama ben zaten ekledim bunun çözümü nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Aynı numarayı daha önce başka bir hesapta kullandıysanız oluyor bu. Yeni hesap açıp açıp tekrar 1 ay bedava kullanmasınlar diye.
Mertt2552 dedi: Twitch Prime etkinleştireceğim fakat bana telefon numaranı ekle diyor ama ben zaten ekledim bunun çözümü nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Aynı numarayı daha önce başka bir hesapta kullandıysanız oluyor bu. Yeni hesap açıp açıp tekrar 1 ay bedava kullanmasınlar diye.
Thomas Musk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.016 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2021 #4 Bu konuya bakabilirsiniz.