Sürüm 3.15
Video sitelerini telefondan kullanmadıkça reklam nedir hatırlamıyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    27,2 KB · Görüntüleme: 154
uBlock origin i denermisin.
Denediydim zaten konuyu açmadan önce çözmüyor sorunu.

Deneyeceğim

Yayıncıya abone olunca reklam çıkmıyor diye biliyorum.
Allah Allah yavv bak sen şu işe xD

Brave tarayıcı da hiç bir şekilde gözükmüyor.
Kendi reklam engelleyicisi tarafından mı engelleniyor ?

Adguar diye bir Chrome eklentisi kullanıyorum Twitch reklamlarını engelliyor.
Yok aga şu an bende altı adet adblock çalışır vaziyette lakin arada sırada çıkan reklamları 480p'ye düşürerek işi çözmeye çalışıyorlar ama o da yayınları falan donduruyor bir işe yaramıyor kısacası.

Bende bu uzantı işe yaramıyor. Dediğin gibi blocking ads yazıyor fakat yayın donup duruyor sağlıklı çalışmıyor.

Hepsini denemiş bulunmaktayım lakin işe yaramıyordu.

Brave tarayıcı kullanacağım. Bir de onunla deneyeyim eğer çözerse belirteceğim.

Brave tarayıcı da hiç bir şekilde gözükmüyor.
İşe yaramadı kanka twitch de reklam gösteriyor.

işe yaramıyor.

bundan umutluydum lakin işe yaramadı.

Son düzenleme:
Twitch turbo diye bir şey var bir de ona üye olunca da hiç reklam çıkmıyor.
Arkadaş zaten konuyu durumdan bayağa muzdarip olduğu için açmış. O da biliyordur turbo'ya para verilip reklam çıkmayacağını, o da biliyor aboneye reklam çıkmadığını. Adam ücret ödemeden reklamları engelleyecek uzantı ya da herhangi bir şeyin olup olmadığı hakkında yardım istiyor. Yoksa o da biliyor paranın her kapıyı açtığını.

Hocam belki bilmiyordur diye dedim ücretsiz olacak diye bir şey dememiş ki hem bana göre adblock programları emek hırsızlığından başka bir şey değil o adam zamanını ve emeğini harcayıp içerik çıkartıyor 30 saniye reklam izlersen bir şey olmaz yani ölmezsin.

Zaten izlenmeden, aboneden, sponsordan dünyanın parasını kazanıyorlar üstüne de habire reklam basıyorlar etik mi sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…