Bu işe yarıyor.

Daha önceden Twitch adblocker kullanıyordum o da işe yaramamaya başladı. Şimdilik bunu kullanıyorum ve işe yarıyor.

Kamu spotu yapacaksan ne işin var kardeş?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kamu spotu yapacaksan ne işin var kardeş?

Kamu spotu değil bu emek hırsızlığı yaptığını söyledim sadece. Birinin cebindeki parayı çalmaktan farkı yok. Reklamdan o kadar rahatsız oluyorsan izlemezsin ya da kanala abone olup karşılığını verirsin. Ben senin kardeşin değilim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten izlenmeden, aboneden, sponsordan dünyanın parasını kazanıyorlar üstüne de habire reklam basıyorlar etik mi sence?
Sana yazdığım bu mesaj hakkında ne düşünüyorsun?

Gerçekte birinin cebindeki parayı çalmakla reklam engelleyici kullanmak aynı değil.

O zaman Twitch gidecek bu eklentileri kaldırtacak browserlardan. Bunun çözüm yolu ben değilim kendileri. Zaten adblockların şu an işe yaramamasının sebebi Twitch'in bu uygulamaların çoğuyla anlaşması. Sana diyorum ki abonelikten kazandıkları paradan daha fazla kazanıyorlar reklam izleyen kişiler sayesinde. Bunu söyleyen de ben değilim yayıncılar. 7 yıldır Twitch izliyorum şimdiye kadar niye yapmadılar bu reklam sistemini. Acıtasyon, kamu spotu falan yapmana gerek yok. Bu reklam sisteminin oluşmasında ki en büyük pay hırsızlık yapan bitciler oldu git onlara anlat derdini. Adamlar ne kadar fazla kara para akladılar hiçbir şey olmadı yayın açmaya devam ediyorlar. Bunlar yüzünden çoğu yayıncının geliri düştü. Twitch'de çözümü reklamlarla arıyor. Hırsızlığa devam ettiren Twitch denilen siteye anlatırsan bu emek hırsızlığını belki köküyle çözerler. Acıtasyon yapmana gerek yok.

uBlock Origin kurup GitHub - pixeltris/TwitchAdSolutions buradaki skripti eklersen Twitch reklamlarını engeller nasıl yapılacağını bilmiyorum bir üye atmıştı.
Reis bunu denedim reklamı engelliyor fakat yayın siyah ekranda kalıyor. Yayını bozduğundan işe yaramıyor diyebiliriz.

Çözümü buldum.
Purple Ads Blocker
1-Opera GX Tarayıcı indir.
2-Browser ayarlarından Opera'nın kendi reklam engelleyicisi ve izleyicisini aktifleştir.
3-Purple Ads Blocker adlı reklam engelleyiciyi yükle.

Sorun çözülmüştür iyi izlemeler.

Sorun çözüldü. Konu kapanabilir.

Son düzenleme:
uBlock Origin kullan dostum. Reklam engelleyicileri arasında en iyi olan uygulama bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…