Twitch sadece ses ile yayın izlemek ne kadar MB/S götürür?

• Konuyu başlatan Xeon
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 8.611

Xeon

Megapat
Makaleler
1
Sorum Twitch üzerinden "Sadece Ses" modunda yayın izlersem internet datamdan yaklaşık kaç mb/gb gider? Mesela 3 saatlik bir yayın olsa sadece ses modunda izlesem ne kadar data gider internet kotamdan? Eğer operatör farkediyorsa Turkcell kullanıcısıyım.

Peki ses modunda olmadan yani normal bir şekilde orta ayarlarda 3 saatlik bir yayın ne kadar harcar?

Twitch'i bilmiyorum. Fm radyo ile bir maç dinlemiştim 10 dakika içinde 30MB gitmişti. Yani 3 saatde en az 500MB gider diye tahmin ediyorum.

Ne kadar doğru olur bilmiyorum, herhangi bir müziğin dakikasına ve boyutuna bak. Bu hesapla 3 saatte ne kadar veri indirmiş olursun onu ölç. Kesintisiz bir tane müzikle baktım 7:30 dakikada 7 MB boyutunda. Dakikada 1 MB desek 180 MB gider gibi duruyor en fazla.

Bro asıl sorulması gereken soru bir video oynatılırken ekranı kapadığımızda sesle birlikte görüntü de internetimizin harcanmasına sebep olur mu ? Tabii bunun yerine başka bir şey demeye çalıştıysan farklı konu.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı