Emre12345 Megapat Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 787 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #1 Twitch hesabıma hiçbir şekilde giremiyorum. Aktif olan 1 aboneliğim var. Bunu banka yoluyla iptal etme şansım var mı?
Twitch hesabıma hiçbir şekilde giremiyorum. Aktif olan 1 aboneliğim var. Bunu banka yoluyla iptal etme şansım var mı?
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 6 Eylül 2024 #2 Emre12345 dedi: Twitch hesabıma hiçbir şekilde giremiyorum. Aktif olan 1 aboneliğim var. Bunu banka yoluyla iptal etme şansım var mı? Genişletmek için tıkla... Benım banka uygulamasında abonelikler diye bir sekme var oradan tüm abonelikleri görebiliyorum senın uygulamada var mı? Artı 0 Eksi
Emre12345 dedi: Twitch hesabıma hiçbir şekilde giremiyorum. Aktif olan 1 aboneliğim var. Bunu banka yoluyla iptal etme şansım var mı? Genişletmek için tıkla... Benım banka uygulamasında abonelikler diye bir sekme var oradan tüm abonelikleri görebiliyorum senın uygulamada var mı?
GhostOps Decipat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 1.576 Makaleler 1 Çözümler 5 6 Eylül 2024 #3 Emre12345 dedi: Twitch hesabıma hiçbir şekilde giremiyorum. Aktif olan 1 aboneliğim var. Bunu banka yoluyla iptal etme şansım var mı? Genişletmek için tıkla... Bankanızı arayıp bilgi almak daha mantıklı iptal edilir. Artı 0 Eksi
Emre12345 dedi: Twitch hesabıma hiçbir şekilde giremiyorum. Aktif olan 1 aboneliğim var. Bunu banka yoluyla iptal etme şansım var mı? Genişletmek için tıkla... Bankanızı arayıp bilgi almak daha mantıklı iptal edilir.