Twitch Studio siyah ekran verip açılmıyor

Feeling.EXE

Centipat
Daha fazla  
1723064970402.png

Siyah ekran verip açılmıyor. Çözümünü bilen var mıdır?

Çözemedim bilgisayara format bile attım gene de hala aynı hatayı veriyor anlamış değilim sadece bende olmuyorsa bu hata programda bir sıkıntı vardır.

Evet defalarca yaptım ama işe yaramadı.

Hocam Twitch Studio da var mı bilmiyorum ama bazı programlarda X64 X86 yani 64 Bit ve 32 Bit var bilgisayarınız 64 bitse ve X64 yerien X86 yüklediyseniz sorun o yüzden olabilir ona dikkat ettiniz mi?

Hocam Twitch Studio da var mı bilmiyorum ama bazı programlarda X64 X86 yani 64 Bit ve 32 Bit var bilgisayarınız 64 bitse ve X64 yerien X86 yüklediyseniz sorun o yüzden olabilir ona dikkat ettiniz mi?
Yükleme ekranında herhangi bir seçim vermiyor. Ama uygulama x64 olarak yükleniyor. Format bile attım PC'ye gene olmadı bu sefer OBS yükledim oradan bakacağım ama oradada gecikme sorunu var. Onun çözümünü biliyormusun dostum yayın 10 saniye falan geriden geliyor onu nasıl düşürebilirim.

Yükleme ekranında herhangi bir seçim vermiyor. Ama uygulama X64 olarak yükleniyor. Format bile attım PC'ye gene olmadı bu sefer OBS yükledim oradan bakacağım ama orada da gecikme sorunu var. Onun çözümünü biliyor musun dostum yayın 10 saniye falan geriden geliyor onu nasıl düşürebilirim?

OBS de gecikme internete bağlı olarak biliyorum bende de avrdı Twitch Studio ben deneyeyim bakalım açılacak mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı