Twitch sub ve bit seviye rozetleri nasıl yapılır?

Yagami_Light07

Hectopat
Yer
İzmir-Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 7 3700x
RTX 3070
16 GB Ram
X570 Anakart
Meslek
Hukuk Okuyor 2/4
Arkadaşlar, meraktan soruyorum. Hobi olarak Twitch yayınları yapıyorum. İştirak'i aldım. Bit ve aboneler açıldı. Lakin abone ve bit rozetlerimi nasıl yapabilirim? Çok küçük 72x72 resim isteniyor ve internetten bulmak gerçekten çok zor. Sizce bunu satın mı almalıyım? Yoksa kendim mi yapmalıyım?

Arkadaşlar, meraktan soruyorum. Hobi olarak Twitch yayınları yapıyorum. İştirak'i aldım. Bit ve aboneler açıldı. Lakin abone ve bit rozetlerimi nasıl yapabilirim? Çok küçük 72x72 resim isteniyor ve internetten bulmak gerçekten çok zor. Sizce bunu satın mı almalıyım? Yoksa kendim mi yapmalıyım?

Aseprite kullanarak kendin yap.

Senin hayal gücüne bağlı ama ilk başlarda birazcık afallayabilirsin.
Peki ben bionlukta vs ilanlar görüyorum bunu komple satanlar vs var 200-250 liraya. Onlar nasıldır kaliteli olurlar mı yoksa direk copy paste kalitesiz işler mi yapıyorlar? O bütçe çok sorun değil üstüne de çıkabilirim. Kalitesiz olmasını istemem sadece.

Peki ben Bionluk'ta vs ilanlar görüyorum bunu komple satanlar vs var 200-250 liraya. Onlar nasıldır kaliteli olurlar mı yoksa direk copy paste kalitesiz işler mi yapıyorlar? O bütçe çok sorun değil üstüne de çıkabilirim. Kalitesiz olmasını istemem sadece.

Oraları bilmiyorum hocam kusura bakmayın.

Memnun kaldın mı ?
Memnun kaldıysan tasarımcı ismi paylaşabilir misin ?
Yani 100 liraya yaptırdım. 100 lira için normaldi. Aynı kişiye facecam çerçevesi gibi başka şeyler de yaptırmayı düşünüyorum. O işleri de güzel yapar ise ona göre yazayım buraya.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı