Twitch'de dün sürekli karşıma çıkan yayıncılara artık dayanamayıp direkt tek mesajda banlanma amacıyla ufak hakaretlerde bulundum. Banlanayım da karşıma çıkmaz artık diye düşündüm. Twitch'nin gereksiz ban attığını düşünüyorum.
Ortada Twitch'nin abarttığı kadar cinsel bir şey asla yok.
Gün içinde hepimizin kullandığı kelimelerdi: Tabii ki kelimelerin hafife alınması bunu yapmamı haklı çıkartmıyor farkındayım. İllaki ban atılacaksa 7 gün, 30 gün 3 ay vs. atılabilirdi diye düşünüyorum. Ban kaldırma talebinde bulunmak istiyorum, nasıl yapacağım?
Giden sadece Twitch hesabı fazla önemli değil lakin Twitch'e bağlı hesaplar önemliydi.
Sizce Twitch ile bağlı olan hesaplarımın bağlantısı otomatik olarak kesilecek midir ? O hesapları yeni bir Twitch hesabına bağlamak istediğimde başka hesaba bağlı olması sebebiyle sıkıntı çekmek istemem açıkçası.
Ağzınla diyorsun "süresiz" Twitch'in çok katı kuralları var. Eğer süreli olsaydı belki desteğe yazıp azaltabilirdin. Twitch'de neden böyle saçma bir şey yapmış anlamadım. Aşırı taciz diyor acaba bize söylemediğin başka bir şey yaptın mı?
Ağzınla diyorsun "süresiz" Twitch'in çok katı kuralları var. Eğer süreli olsaydı belki desteğe yazıp azaltabilirdin. Twitch'de neden böyle saçma bir şey yapmış anlamadım. Aşırı taciz diyor acaba bize söylemediğin başka bir şey yaptın mı?
Sizce Twitch ile bağlı olan hesaplarımın bağlantısı otomatik olarak kesilecek midir? O hesapları yeni bir Twitch hesabına bağlamak istediğimde başka hesaba bağlı olması sebebiyle sıkıntı çekmek istemem açıkçası.
Büyük ihtimalle eğer varsa oyunlarda abonelik ya da bonuslarınız son güne kadar devam eder. Daha sonra yenilenmeyecektir. Sonra el ile bağlantılarınızı silmeniz gerekiyor ya da talep açmak gerekiyor diye tahmin ediyorum.