Twitch Süresiz Ban Kalkar mı?

Twitch'de dün sürekli karşıma çıkan yayıncılara artık dayanamayıp direkt tek mesajda banlanma amacıyla ufak hakaretlerde bulundum. Banlanayım da karşıma çıkmaz artık diye düşündüm. Twitch'nin gereksiz ban attığını düşünüyorum.
Ortada Twitch'nin abarttığı kadar cinsel bir şey asla yok.
Gün içinde hepimizin kullandığı kelimelerdi: Tabii ki kelimelerin hafife alınması bunu yapmamı haklı çıkartmıyor farkındayım. İllaki ban atılacaksa 7 gün, 30 gün 3 ay vs. atılabilirdi diye düşünüyorum. Ban kaldırma talebinde bulunmak istiyorum, nasıl yapacağım?

Giden sadece Twitch hesabı fazla önemli değil lakin Twitch'e bağlı hesaplar önemliydi.

Twitch'in tümünden ban yemeyi başaranı ilk defa görüyorum ne demek abarttığı kadar bir şey yok?

Twitch hesabınızın ismini ve yazdığınız yayıncıları söylerseniz kontrol edebiliriz durumun vahimiyetini

Twitch bu tür şeylerde oldukça katı kurallı. O yüzden süresiz kalacağını düşünüyorum.

Sizce Twitch ile bağlı olan hesaplarımın bağlantısı otomatik olarak kesilecek midir ? O hesapları yeni bir Twitch hesabına bağlamak istediğimde başka hesaba bağlı olması sebebiyle sıkıntı çekmek istemem açıkçası.

Topluluk içindeki davranışların katı kuralları olması gerektiğini düşünüyorum. Twitch doğru karar vermiş.

Ban kalkmaz muhtemelen.

Ağzınla diyorsun "süresiz" Twitch'in çok katı kuralları var. Eğer süreli olsaydı belki desteğe yazıp azaltabilirdin. Twitch'de neden böyle saçma bir şey yapmış anlamadım. Aşırı taciz diyor acaba bize söylemediğin başka bir şey yaptın mı?

Hayır değil. Zaten bunu anlayamadığınız için ban yemişsiniz

Farkında olduğumu belirttim konuda. Anlamış durumdayım.

Bunu şöyle düşünün. Birisi kasten adam öldürme suçuyla müebbet ceza alıyor başka biri basit yaralama suçuyla müebbet ceza alıyor.

Zerre küfür içeren kelime kullanmadım.
Twitch hesabınızın ismini ve yazdığınız yayıncıları söylerseniz kontrol edebiliriz durumun vahimiyetini

Buna ben nereden bakacağım ? Görmek istiyorum.

Son düzenleme:

Büyük ihtimalle eğer varsa oyunlarda abonelik ya da bonuslarınız son güne kadar devam eder. Daha sonra yenilenmeyecektir. Sonra el ile bağlantılarınızı silmeniz gerekiyor ya da talep açmak gerekiyor diye tahmin ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…