Twitch'te PQueen'in Mansur Yavaş ile şu an yaptığı söyleşide, Türkiye izlenme rekoru kırılmış bulunmakta. Daha yayının ilk 20 dakikası.
II. kim hocam?![]()
Ben siz AKP iyi yönetti tarzı bir şey dediniz demedim ki. Sadece örnek verdim.Hah, AKP iyi yönetti dedim mi Kemal?
Mansur Yavaş yarayacak.
Hadi bakalım, bana şuanki gibi para verirse, en büyük başkan, bizim başkan çalarım bando takımında. @381258 de davul çalacak.Mansur yarayacak.
Ben Ankara'nın yönetim hakkında sorunları olduğunu düşünüyorum ve Mansur da bunu çözemedi. Neredeyse hiç bir şey yapmamış.Ben siz AKP iyi yönetti tarzı bir şey dediniz demedim ki. Sadece örnek verdim.
En azından 750 milyon dolarlık parkta balon heykel yapan adamdan iyidir.Ben Ankara'nın yönetim hakkında sorunları olduğunu düşünüyorum ve Mansur da bunu çözemedi.
Tamamen çözülmedi. Fakat Gökçek zamanına göre çağ atladı. Keşke ben Ankara'da yaşarken de bu adam başkan olsaydı. 2 yıldır başkan, bu yaptıkları bile bu sürede çok iyi.Ben Ankara'nın yönetim hakkında sorunları olduğunu düşünüyorum ve Mansur da bunu çözemedi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.