Twitch yayın kesiti paylaşmak

Twitch izlemiyorsanız niye klip işine girdiniz? Biraz tanınana kadar kendiniz klip alıp atın. Tanındıktan sonra bir videoda ya da videoların sonuna doğru "siz de aldığınız klipleri paylaşmak isterseniz abcd mailine adresine kliplerinizi atabilirsiniz" tarzında bir şey yapabilirsin. Bu dediğim daha çok Instagram hesabında kısa klipler için iş yapar bence Instagram'a yönelebilirsiniz.

Artık YouTube ve Twitch gibi sitelerin vergisi, getirisinden daha fazla. Benim de ilgim vardı lakin yakın zamanda vazgeçtim. Bu aleme 10 sene önce girsek parayı götürürmüşüz ama ne yazık ki sadece izleyici olmakla yetindik.

Hocam evet dedikleriniz doğru gibi gözüküyor uzaktan bakınca fakat YouTube artık maalesef %90 oranıyla büyük bir çöplük. İstersen şimdi kanal aç şaklabanlık yaparsan kızlara en son ne zaman yaptın gibi içerikler çekersen büyürsün. 2015'te ilk videomu atmıştım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı