Twitch Yayını İçin Ayar Önerisi

Makaleler
1
Yer
İzmit/Kartepe
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
⭐Asus Z690P ⭐İntel İ7 12900K ⭐CORSAIR 32GB (4x8GB) RGB Pro ⭐MSI MPG A850GF 850W +80 Gold ⭐PF360 ⭐Samsung 250GB 960 EVO/ ⭐Sandisk Plus 1 TB /⭐1 TB 7200 RPM ⭐Asus Rog Strix RTX 3080 ⭐ Phanteks P500A RGB ⭐ Asus VG248QE 24” 144hz 1ms ⭐Asus VG259QM 280hz
Meslek
Aşcı
Merhaba arkadaşlar, Twitch üzerinden yayın yapmak istiyorum fakat kendim yaptığımda birkaç ayarı tutturamadım. Arkadan sesler ve cızırtı tarzı gürültüler geliyor. Kaç bitrate falan vermem gerekli ayarlayamadım. Bana yardımcı olabilecek var mı?

Screenshot_20191007-163613_Twitch.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Twitch Yayını Yapacaklar İçin Ayar Önerileri - Technopat Sosyal

Konumu inceleyebilirsiniz. Uploadınız güzel. Benim size önerim 1080p60 FPS yayın için 6000 Bitrate. Sormak istediklerinizi cevaplayabilirim.
Eve geçince size ulaşacağım.
Twitch Yayını Yapacaklar İçin Ayar Önerileri - Technopat Sosyal

Konumu inceleyebilirsiniz. Uploadınız güzel. Benim size önerim 1080p60 FPS yayın için 6000 Bitrate. Sormak istediklerinizi cevaplayabilirim.
İlk 10 dakikalık yayınımda arka planda baya gürültü vardı ve görüntü biraz çamur gibiydi. Bunları ayarlayamadım akşam 11'den sonra müsait misiniz?

Son düzenleme:
Evet. Gerekirse Team ile baglanıp size yardımcı olabilirim.
Tamamdır teşekkür ederim
Evet. Gerekirse Team ile baglanıp size yardımcı olabilirim.
Ben geldim kardeşim bu discorda gelir misin ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı