BugraUlgen
Megapat
Daha fazla
Arkadaşlar saat 00:00'dan itibaren açtığım yayınlarda hiçbir sorun yok 5000 bitrate rahat bir şekilde verebiliyorum. Ama akşam 18:00 - 00:00 arası açtığım yayınlarda efsane drop oluyor bitrate bazen 0'a düşüyor çoğu zaman 2400'lerde kalıyor bazen 5000 de oluyor hiçbir zaman sabit değil ve yayın da %80'lik bir kare kaybı oluyor.
Donanım olarak hiçbir sıkıntım yok belli bir oyunda olmuyor zaten hiçbir oyun açık değilken bile drop giriyor, ama sadece dediğim saatlerde oluyor bu. Saat 00:00 olduğun da her şey düzeliyor. Superonline ile görüşme sağladım fakat bizlik bir sorun olmadığını dile getirdiler, Twitch ile iletişime geçmemi söylediler fakat Twitch bomboş bir mail ile cevap verdi. OBS ayarlarım, internet hızım ve bilgisayar parçalarımı sizinle aşağıda paylaştım.
CPU: Ryzen 5 3600.
GPU: RTX 3070.
RAM: 2x8 3600 MHz.
Anakart: MSI B450M gamin Plus.
SSD: 1TB SanDisk.
Donanım olarak hiçbir sıkıntım yok belli bir oyunda olmuyor zaten hiçbir oyun açık değilken bile drop giriyor, ama sadece dediğim saatlerde oluyor bu. Saat 00:00 olduğun da her şey düzeliyor. Superonline ile görüşme sağladım fakat bizlik bir sorun olmadığını dile getirdiler, Twitch ile iletişime geçmemi söylediler fakat Twitch bomboş bir mail ile cevap verdi. OBS ayarlarım, internet hızım ve bilgisayar parçalarımı sizinle aşağıda paylaştım.
CPU: Ryzen 5 3600.
GPU: RTX 3070.
RAM: 2x8 3600 MHz.
Anakart: MSI B450M gamin Plus.
SSD: 1TB SanDisk.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: