cannburak Hectopat Katılım 1 Mart 2020 Mesajlar 65 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #1 Merhaba. Halihazırda sistemim: AMD Ryzen 7 5700X sıvı soğutmalı. RX 6900 XT. 32 GB RAM. 2 TB M.2 SSD. Hız testim ise 500/50 ortalama daha hiç düştüğünü görmedim. Ne yaparsam yapayım bir türlü yayın için istenilen ayarları bulamıyorum. Yayın bittikten sonra izliyorum hep drop var, görüntü çamurlaşıyor. Düzeliyor yine çamurlaşıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Dosya Ekleri hız testi.png 70,7 KB · Görüntüleme: 85 obs 2.png 38,7 KB · Görüntüleme: 90 osb 1.png 43,3 KB · Görüntüleme: 75
Merhaba. Halihazırda sistemim: AMD Ryzen 7 5700X sıvı soğutmalı. RX 6900 XT. 32 GB RAM. 2 TB M.2 SSD. Hız testim ise 500/50 ortalama daha hiç düştüğünü görmedim. Ne yaparsam yapayım bir türlü yayın için istenilen ayarları bulamıyorum. Yayın bittikten sonra izliyorum hep drop var, görüntü çamurlaşıyor. Düzeliyor yine çamurlaşıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
MoonKnight21 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 1.321 Makaleler 1 Çözümler 6 14 Aralık 2023 #2 10K bit çok fazla bence. 6 veya 7k'ya çekip öyle bi deneyin.
Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.826 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kocaeli, Karamürsel 14 Aralık 2023 #3 10 k bit nedir?
cannburak Hectopat Katılım 1 Mart 2020 Mesajlar 65 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #4 Denedim ikisini de 5000 bit arasındaydı belki düşük geliyordur diye düşündüm olmadı Furkan Borak dedi: 10 k bit nedir? Genişletmek için tıkla... Denedim ikisini de 5000 bit arasındaydı belki düşük geliyordur diye düşündüm olmadı
Denedim ikisini de 5000 bit arasındaydı belki düşük geliyordur diye düşündüm olmadı Furkan Borak dedi: 10 k bit nedir? Genişletmek için tıkla... Denedim ikisini de 5000 bit arasındaydı belki düşük geliyordur diye düşündüm olmadı
Boredom Kilopat Katılım 21 Şubat 2019 Mesajlar 145 14 Aralık 2023 #5 Hocam gereğinden fazla bit vermişsiniz Twitch Help Portal help.twitch.tv Buradaki yazan ayarları yaparak tekrar deneyin.
Hocam gereğinden fazla bit vermişsiniz Twitch Help Portal help.twitch.tv Buradaki yazan ayarları yaparak tekrar deneyin.
cannburak Hectopat Katılım 1 Mart 2020 Mesajlar 65 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #6 MoonKnight21 dedi: 10K bit çok fazla bence. 6 veya 7k'ya çekip öyle bi deneyin. Genişletmek için tıkla... Onu da denedim 2500 e kadar düştüm Boredom dedi: Hocam gereğinden fazla bit vermişsiniz Twitch Help Portal help.twitch.tv Buradaki yazan ayarları yaparak tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk ayarlarımı oradan yaptım zaten 3 gündür değişik ayarlar deniyorum olmuyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ayar 4000 olan mesela
MoonKnight21 dedi: 10K bit çok fazla bence. 6 veya 7k'ya çekip öyle bi deneyin. Genişletmek için tıkla... Onu da denedim 2500 e kadar düştüm Boredom dedi: Hocam gereğinden fazla bit vermişsiniz Twitch Help Portal help.twitch.tv Buradaki yazan ayarları yaparak tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk ayarlarımı oradan yaptım zaten 3 gündür değişik ayarlar deniyorum olmuyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ayar 4000 olan mesela
MoonKnight21 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 1.321 Makaleler 1 Çözümler 6 14 Aralık 2023 #7 Yayını ekran kartından vermeyi denediniz mi?
Boredom Kilopat Katılım 21 Şubat 2019 Mesajlar 145 14 Aralık 2023 #8 cannburak dedi: Onu da denedim 2500'e kadar düştüm. Hocam ilk ayarlarımı oradan yaptım zaten 3 gündür değişik ayarlar deniyorum olmuyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ayar 4000 olan mesela. Genişletmek için tıkla... Hocam sıkıntı ekran kartında gibi o zaman yayın için pek uygun olmayabilir. NVIDIA RTX bir ekran kartına geçmeniz sizin için daha iyi olacaktır.
cannburak dedi: Onu da denedim 2500'e kadar düştüm. Hocam ilk ayarlarımı oradan yaptım zaten 3 gündür değişik ayarlar deniyorum olmuyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ayar 4000 olan mesela. Genişletmek için tıkla... Hocam sıkıntı ekran kartında gibi o zaman yayın için pek uygun olmayabilir. NVIDIA RTX bir ekran kartına geçmeniz sizin için daha iyi olacaktır.
cannburak Hectopat Katılım 1 Mart 2020 Mesajlar 65 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #9 MoonKnight21 dedi: Yayını ekran kartından vermeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... evet misal attığım yayın ekran kartından verdim.
MoonKnight21 dedi: Yayını ekran kartından vermeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... evet misal attığım yayın ekran kartından verdim.
Boredom Kilopat Katılım 21 Şubat 2019 Mesajlar 145 14 Aralık 2023 #10 Yayınınıza şimdi baktım da hocam 2K da yayın veriyorsunuz öncelikle onu düşürün 1080p 60FPS'ye bit hızını da 6K yapın sorun düzelir bence.
Yayınınıza şimdi baktım da hocam 2K da yayın veriyorsunuz öncelikle onu düşürün 1080p 60FPS'ye bit hızını da 6K yapın sorun düzelir bence.