Twitch "You may be using a third party tool or browser extension" nedir?

Gosrov

Kilopat
Yer
Kahramanmaraş
Daha fazla  
Meslek
Kimya Laboratuvarı Teknisyeni
Dostlar, yayıncıyı izlerken birden bu çıktı. nedir bilen var mı?

Reklam engelleyicisi kullanıyorum ondandır belki de fikirleriniz için sağ olun dostlar.

Ublock origin kullanın, reklam çıkmaz.
Arkadaşların söylediği gibi reklam engelleyici kaynaklanıyor gibi görünüyor. Uyarıyı verdiğinde üst kısımda reklam ile ilgili bir şeyler yazıyor.

Twitch iyice bozdu. Kullanmayın beni diyor yani.

Son birkaç haftadır olmaya başlayan bir şey bu. Reklamları canlı yayınlara embed ettiler ve o yüzden bu ekranı görüyorsunuz. Sadece affiliate ve partner kanallarda çıkıyor.

3. parti uygulama dediği reklam engelleyici, BTTV ve FFZ. Bunlardan herhangi birini engellesin Twitch, anında genel izleyicilerin yarısı puff olur. Kendileri de biliyorlar zaten böyle olacağını.

Yakın zamanda düzelecek. Adblock'lar bir çözüm bulacaklar. Şimdilik Adguard eklentisini kullanın, onda daha az çıkıyor, yakında hiç çıkmayacak.

Reddit'de konuşuluyor bu konu bir süredir. Bir de oraya bakmanızı tavsiye ederim.

AdBlock kullandığın için “ölücülük yapma kardeşim sana burada beleşe eğlence sağlıyoruz bari reklam izle” diyor.

Hahaha dostum her yer reklam dolu yapacak bir şey yok.
Kullanacağım teşekkürler

AdGuard kullanıyorum ondan oluyor sanırsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…