Twitch yüksek upload kasıyor

O9ulcan

Hectopat
Upload'ım 17 Mbps olmasın rağmen, 6000 bitrate verince aşırı dalgalanma oluyor bitrate kısmında. Twitch testden bakıyorum en iyi sunucuyu seçiyorum. Bu yüzden mecbur 4000 ile 5000 arası vermek zorunda kalıyorum. Sorun Twitch kaynaklı mı? Birkaç gün önce böyle bir sorun yoktu.

İnternete kablo ile mi bağlanıyorsun başka kullanan var mı? Donanımdan dolayı kasma takılmada olabilir. OBS ayarlarında sıkıntıda olabilir bir şeyleri değiştirdiysen.

Otomatik seçmek yerine deneme yanılma yoluyla kendiniz için ideal sunucuyu seçin. Benim tavsiyem İtalya sunucularına bir göz atmanız. Test programları yerine dediğim yöntemi de bir deneyin.

Upload'ım 17 Mbps olmasın rağmen, 6000 bitrate verince aşırı dalgalanma oluyor bitrate kısmında. Twitch testden bakıyorum en iyi sunucuyu seçiyorum. Bu yüzden mecbur 4000 ile 5000 arası vermek zorunda kalıyorum. Sorun Twitch kaynaklı mı? Birkaç gün önce böyle bir sorun yoktu.

Superonline kullanıyorsun muhtemelen. Superonline'ın yurt dışı çıkışları uzun bir süredir kısıtlı maalesef ve bunu çözmüyorlar. Onun için restream. IO üzerinden yayınını sektirerek vermen gerekiyor şu an başka bir çözüm yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı