Twitch'de ve YouTube'da izlenmemek

20.

Reklam yasak diye atmadım.

Abi şöyle söyleyeyim sana ben 14 yaşındayım sadece 4 video ile 18 abone oldum. CS:GO ile vs. bu iş yürümez. Ben mesela nasıl yapılır videoları çekiyorum belirli bir sayıya ulaşınca oyun serileri çekmeyi düşünüyorum. Bu nasıl yapılır videolarınıda YouTube'da genellikle türklerin yapmadığı (ben göremiyor olabilirim) videolar oluyor. Seninde farklı şeyler denemen, bulman gerek. Kolay gelsin. İyi geceler

Sağlam edit yapmak lazım ama izlenmeyince insan motive olamıyor. Teşekkür ederim , iyi geceler.

Selam, bu işler biraz sabır işi. Bırakmalısın, şöyle böyle tarzında gelen tavsiyelere kulak verme sakın. Evet çok zor, birini tanımadan sıfırdan bir şeyler başarmak bu platformlarda nerede ise imkansız. Fakat, olmayacak bir şey değil.

Kendi deneyimlerimden örnek vermek gerekir ise, ben 7 ay önce yayın yapmaya başladım. Başlarda 1-2 izlendim. Bazen saatlerce yaptığım yayınlara kimse tıklamadı, bir kişi bile. Ne kadar moralim bozulduğunu hatırlıyorum, inan seni anlayabiliyorum. Ama salmadım. Her hafta, en az 5-6 gün yayın yapmaya devam ettim. Her ay 100 saat canlı yayınlarıma verdim. Zamanla, bir bakmışsın ki 10 bir bakmışsın ki 50'leri görmüşsün. 2-3 saatlik bir canlı yayında tanıdığın 1 kişi bile inan sana çok kâr sağlıyor.

Diyeceğim o ki, eğer bir şeyler başarmak istiyorsan pes etme. Azimle yaptığın işe aynı doğrulukla devam et. Nelerin kitle çekeceğini analiz et, duruma ayak uydur. İçeriklerini geliştir ve ilgi çekici hale getir, zamanla kitlenin büyüdüğüne şahit olacaksın.

Şimdiden iyi şanslar dilerim

Zamanında bıraktığıma pişmanım. İt gibi de izleniyordum. 2015'te yeni kurulmuş bir kanal düşün, 1k 1k izleniyor. Sonuç? 7 ayda bir video attım. Battık

17 yaşındayken de yayın açıyordum laptopum kötüydü ama ı o zamanlar istikrarlıydım GTA 5 ve ETS 2 yayınlarında izleyen 1, 2 kişi oluyordu o zamana dönmek istiyorum . Şimdi sistemimde var ama izleyen yok . Bu aralar düzene sokacağım. Çok teşekkür ederim yazın için, sanada .
Zamanında bıraktığıma pişmanım. İt gibi de izleniyordum. 2015'te yeni kurulmuş bir kanal düşün, 1k 1k izleniyor. Sonuç? 7 ayda bir video attım. Battık
Tam Prime zamanında ve daha da az kişi olduğu zaman başlamışsın sen . Şimdi çok daha zor şuan Twitch'in ekmeğini ilk yayıncılar ve onun yandaşları yiyor. Keşke bırakmasaymışsın.

Hocam izleyici kitlenizi artırmak için çekilişler vb. yapabilirsiniz durumunuz müsaitse. Yatırımsız zor olabiliyor gelişmek biraz bu işte.

Hocam izleyici kitlenizi artırmak için çekilişler vb. yapabilirsiniz durumunuz müsaitse. Yatırımsız zor olabiliyor gelişmek biraz bu işte.
Çekilişle gelen kitle hiç gelmesin kafasındayım ben. Maddi durumumda iyi değil şuan açıkcası .

Metayı takip et CS oynarsan izlenmessin tabii izlenmek istiyorsan metada olan oyunları oynamaya çalış örnek olarak Valorant oynayabilirsin. YouTube konusunda fikrim yok.

Hiçbir zaman istikrarlı devam etmedim. Biraz da ondan kaynaklı. Şu an üzerinde düşsem yine izlenirim, yine büyürüm. Ama o zamanki ivmeyi yakalamam zor olur. Ha yakalanmaz değil, yakalanır. Sadece uzun sürer.

Çekilişle gelen kitle hiç gelmesin kafasındayım ben. Maddi durumumda iyi değil şu an açıkcası.

Yani haksız da değilsiniz sonuçta Türkler genelde malum fırsatçılık peşinde. Oyun oynuyor musunuz bilmiyorum fakat piyasaya göz atıp izlenen ve eğlendiğiniz oyunları oynamayı tercih edebilirsiniz. Genelde "Sadece Sohbet" türü belirli bir kitle olmadan izlenmeyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…