RiskyZone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Aralık 2018 Mesajlar 1.313 Çözümler 3 30 Ağustos 2022 #1 Twitch'te ve diğer günlük kullanımlarınız için tarayıcınızda hangi eklentiler var. Ne işe yaradığınıda belirtirseniz yararlanmak istiyorum teşekkür ederim.
Twitch'te ve diğer günlük kullanımlarınız için tarayıcınızda hangi eklentiler var. Ne işe yaradığınıda belirtirseniz yararlanmak istiyorum teşekkür ederim.
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 30 Ağustos 2022 #2 AHA Music: Müzik bulma uygulaması. Videoyu açıp eklentiyi açıyorsunuz müziği buluyor. Google çeviri: İngilizce veya farklı bir dildeki kaynağı çevirmek için. uBlockorigin: Adblock uygulaması. Cococut video downloader: Her türlü sitedeki videoyu istediğin kalitede indirebiliyorsun. Steam Inventory Helper: Envantere, Steam pazarına birçok yeni özellik ekliyor ve kolaylaştırıyor. VolumeMaster: Sadece bir sekme için sesi %600'e kadar arttırabiliyor. InstallChromeExtension: Opera'ya kurup tüm Chrome eklentilerini Opera'ya kurabilmenize olanak sağlıyor.
AHA Music: Müzik bulma uygulaması. Videoyu açıp eklentiyi açıyorsunuz müziği buluyor. Google çeviri: İngilizce veya farklı bir dildeki kaynağı çevirmek için. uBlockorigin: Adblock uygulaması. Cococut video downloader: Her türlü sitedeki videoyu istediğin kalitede indirebiliyorsun. Steam Inventory Helper: Envantere, Steam pazarına birçok yeni özellik ekliyor ve kolaylaştırıyor. VolumeMaster: Sadece bir sekme için sesi %600'e kadar arttırabiliyor. InstallChromeExtension: Opera'ya kurup tüm Chrome eklentilerini Opera'ya kurabilmenize olanak sağlıyor.
5 569801 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 3.159 Makaleler 4 Çözümler 40 30 Ağustos 2022 #3 Return YouTube Dislike.
RiskyZone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Aralık 2018 Mesajlar 1.313 Çözümler 3 30 Ağustos 2022 #4 GerginGörünüşlüAdam dedi: AHA Music: Müzik bulma uygulaması. Videoyu açıp eklentiyi açıyorsunuz müziği buluyor. Google çeviri: İngilizce veya farklı bir dildeki kaynağı çevirmek için. uBlockorigin: Adblock uygulaması. Cococut video downloader: Her türlü sitedeki videoyu istediğin kalitede indirebiliyorsun. Steam Inventory Helper: Envantere, Steam pazarına birçok yeni özellik ekliyor ve kolaylaştırıyor. VolumeMaster: Sadece bir sekme için sesi %600'e kadar arttırabiliyor. InstallChromeExtension: Opera'ya kurup tüm Chrome eklentilerini Opera'ya kurabilmenize olanak sağlıyor. Genişletmek için tıkla... Katkınız için teşekkür ederim
GerginGörünüşlüAdam dedi: AHA Music: Müzik bulma uygulaması. Videoyu açıp eklentiyi açıyorsunuz müziği buluyor. Google çeviri: İngilizce veya farklı bir dildeki kaynağı çevirmek için. uBlockorigin: Adblock uygulaması. Cococut video downloader: Her türlü sitedeki videoyu istediğin kalitede indirebiliyorsun. Steam Inventory Helper: Envantere, Steam pazarına birçok yeni özellik ekliyor ve kolaylaştırıyor. VolumeMaster: Sadece bir sekme için sesi %600'e kadar arttırabiliyor. InstallChromeExtension: Opera'ya kurup tüm Chrome eklentilerini Opera'ya kurabilmenize olanak sağlıyor. Genişletmek için tıkla... Katkınız için teşekkür ederim
Lykoss Decapat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 957 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ağustos 2022 #5 569801 dedi: Return YouTube dislike. Genişletmek için tıkla... Bu gerçekten doğru sayıyı mı gösteriyor.
569801 dedi: Return YouTube dislike. Genişletmek için tıkla... Bu gerçekten doğru sayıyı mı gösteriyor.
Mondai Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 762 Çözümler 7 Yer Earth 30 Ağustos 2022 #6 Lykoss dedi: Bu gerçekten doğru sayıyı mı gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Evet doğru verileri veriyor kendi videoma denedim.
Lykoss dedi: Bu gerçekten doğru sayıyı mı gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Evet doğru verileri veriyor kendi videoma denedim.
5 569801 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 3.159 Makaleler 4 Çözümler 40 30 Ağustos 2022 #7 Lykoss dedi: Bu gerçekten doğru sayıyı mı gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Bazen saçmalıyor ama haberiniz olsun. Geçici olarak devre dışı diyor ve göstermiyor bazenleri.
Lykoss dedi: Bu gerçekten doğru sayıyı mı gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Bazen saçmalıyor ama haberiniz olsun. Geçici olarak devre dışı diyor ve göstermiyor bazenleri.
Mondai Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 762 Çözümler 7 Yer Earth 30 Ağustos 2022 #8 569801 dedi: Bazen saçmalıyor ama haberiniz olsun. Geçici olarak devre dışı diyor ve göstermiyor bazen. Genişletmek için tıkla... Videoyu atan kişi beğeni ve beğenmemeyi kapatırsa ona çözüm yok.
569801 dedi: Bazen saçmalıyor ama haberiniz olsun. Geçici olarak devre dışı diyor ve göstermiyor bazen. Genişletmek için tıkla... Videoyu atan kişi beğeni ve beğenmemeyi kapatırsa ona çözüm yok.
5 569801 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 3.159 Makaleler 4 Çözümler 40 30 Ağustos 2022 #9 Mondai dedi: Videoyu atan kişi beğeni ve beğenmemeyi kapatırsa ona çözüm yok. Genişletmek için tıkla... Yok, o zaman kapalı diyor direkt. Ama bazen benim dediğim gibi yapıyor onu demek istedim.
Mondai dedi: Videoyu atan kişi beğeni ve beğenmemeyi kapatırsa ona çözüm yok. Genişletmek için tıkla... Yok, o zaman kapalı diyor direkt. Ama bazen benim dediğim gibi yapıyor onu demek istedim.
TheYOLA Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2015 Mesajlar 1.826 Makaleler 2 Çözümler 13 30 Ağustos 2022 #10 Reklam engelleyici. BetterTTV: Twitch'e ek özellikler getiriyor. Ears: Bass Boost: Müziklere bass eklemek için kullanıyorum. Easy Auto Refresh: X saniyede bir sayfayı yenileme eklentisi. Gumbo: Twitch Companion: Takip ettiğim yayıncılar yayına geçtiğinde bildirim gönderiyor. IDM Integration Module: IDM programının eklentisi. IG Downloader: Instagram üzerinden içerik indirmeye yarıyor. RSS Feed Reader: RSS takip etmek için kullanıyorum. Twitter Media Downloader: Twitter içeriklerini indirmeye yarıyor. Vimeo için Video İndirici: Vimeo sitesi için video indirme eklentisi. VPN Free-Betternet sınırsız VPN Proxy: VPN eklentisi. Webtime Tracker: İnternet sitelerinde geçirdiğim zamana gösteriyor. Airdrop takip ettiğim için bir sürü cüzdan eklentisi kurulu. MetaMask, Phantom.
Reklam engelleyici. BetterTTV: Twitch'e ek özellikler getiriyor. Ears: Bass Boost: Müziklere bass eklemek için kullanıyorum. Easy Auto Refresh: X saniyede bir sayfayı yenileme eklentisi. Gumbo: Twitch Companion: Takip ettiğim yayıncılar yayına geçtiğinde bildirim gönderiyor. IDM Integration Module: IDM programının eklentisi. IG Downloader: Instagram üzerinden içerik indirmeye yarıyor. RSS Feed Reader: RSS takip etmek için kullanıyorum. Twitter Media Downloader: Twitter içeriklerini indirmeye yarıyor. Vimeo için Video İndirici: Vimeo sitesi için video indirme eklentisi. VPN Free-Betternet sınırsız VPN Proxy: VPN eklentisi. Webtime Tracker: İnternet sitelerinde geçirdiğim zamana gösteriyor. Airdrop takip ettiğim için bir sürü cüzdan eklentisi kurulu. MetaMask, Phantom.