Twitch'te ve diğer günlük kullanımlarınız için tarayıcınızda hangi eklentiler var. Ne işe yaradığınıda belirtirseniz yararlanmak istiyorum teşekkür ederim.
Katkınız için teşekkür ederim
- AHA Music: Müzik bulma uygulaması. Videoyu açıp eklentiyi açıyorsunuz müziği buluyor.
- Google çeviri: İngilizce veya farklı bir dildeki kaynağı çevirmek için.
- uBlockorigin: Adblock uygulaması.
- Cococut video downloader: Her türlü sitedeki videoyu istediğin kalitede indirebiliyorsun.
- Steam Inventory Helper: Envantere, Steam pazarına birçok yeni özellik ekliyor ve kolaylaştırıyor.
- VolumeMaster: Sadece bir sekme için sesi %600'e kadar arttırabiliyor.
- InstallChromeExtension: Opera'ya kurup tüm Chrome eklentilerini Opera'ya kurabilmenize olanak sağlıyor.
Return YouTube dislike.
Bu gerçekten doğru sayıyı mı gösteriyor.
Bazen saçmalıyor ama haberiniz olsun. Geçici olarak devre dışı diyor ve göstermiyor bazenleri.Bu gerçekten doğru sayıyı mı gösteriyor.
Bazen saçmalıyor ama haberiniz olsun. Geçici olarak devre dışı diyor ve göstermiyor bazen.
Yok, o zaman kapalı diyor direkt. Ama bazen benim dediğim gibi yapıyor onu demek istedim.Videoyu atan kişi beğeni ve beğenmemeyi kapatırsa ona çözüm yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.