Twitch'te vergi ödeme nasıl oluyor?

Egemannn

Decapat
Daha fazla  
Twitch'te iştirağı yeni açtım, sonradan Twitch vergi ödeme diye bir şeylere rastladım. Google'a yazınca: "Twitch vergisi ve platforma ait genel vergi koşulları şu şekildedir: Yayıncıların sorumlu olduğu vergi, Twitch'ten kazandıkları gelirin aktarılacağı banka hesabı üzerinden ödenir. 28 Şub 2023." diye çıktı yani parayı çektiğim zaman vergi otomatik mi çekiliyor, yoksa benim mi bir şeyler yapmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşbank dijital hesabım açıp ödemeleri oraya alırsanız %15 vergi otomatik olarak ödenmektedir. Ancak sadece vergi yeterli değildir, sigortanız da olması gerekiyor. Sigortalı çalışan değilseniz ek olarak kendinize bağkur yaptırmanız ve aylık ödemeniz gerekiyor. Banka ile iletişime geçip detaylı bilgi talep edebilirsiniz. Kısacası uzun iş aylık 5-6 bin lira kazanmıyorsanız hesap eklemeyin bırakın Twitch hesabınızda biriksin, kayda değer bir para birikirse düşünürsünüz.

İşbank dijital hesabım açıp ödemeleri oraya alırsanız %15 vergi otomatik olarak ödenmektedir. Ancak sadece vergi yeterli değildir, sigortanız da olması gerekiyor. Sigortalı çalışan değilseniz ek olarak kendinize bağkur yaptırmanız ve aylık ödemeniz gerekiyor. Banka ile iletişime geçip detaylı bilgi talep edebilirsiniz. Kısacası uzun iş aylık 5-6 bin lira kazanmıyorsanız hesap eklemeyin bırakın Twitch hesabınızda biriksin, kayda değer bir para birikirse düşünürsünüz.
İşbank yok, alamam da başka bir karta bağlı bu türde nasıl hallederim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı