Twitch'te yayın açarak tutulur muyum?

Yayıncı olabilmenin ve ilerleyebilmenin kuralı iletişimden geçer.
Bir discord sunucusu kur, oyundan tanıdığın ve kendince iyi gördüğün kişileri discord sunucuna davet et, ardından YouTube için içerik üretmeye de başlaman gerek, senin twitchde canlı yayınını çok az kişi görecek ama YouTube,Instagram ve tiktok gibi platformlarda yayınından eğlenceli kesitleri alır oralara yüklemelisin, orada her zaman izlenebilir olacak ve insanların aklında, Kıvırcık diye birisi var diye kalacak, buda sana bir süre sonra olumlu geri dönüşler yapacak.
Benim tavsiyem hemen twitchde yayın açayım kafasından ziyade, iyi arkadaşlar edinip yayın açayım demen daha doğru olur. Edit vs yapmayı bilmiyorsan, sana ücretli/ücretsiz yardımcı olacak birilerini de bulmalısın, diğer sosyal medya platformları için.
kesinlikle katıylırom planım su sekildeydi twitchte yayın açıp kesit alıcaktım youtube tiktok instagram gibi platformlarda paylaşarak daha geniş bir kitleye yayılmak... edit yapıyorm youtubeda 3 4 adet videom mevcut yine the kıvırcık adında valorant ve cs videolarım illaki daha profesionel yapmam gerekecektir ama kendimi geliştirecegimi düşünüyorum
 
Çevremde hiç tutmaz dediğim adamlar yayıncılıkta tutunda kesin tutar dediklerim 5 izleyiciyi geçemedi bence denemelisin sonuçlarını kendin kestirebilirsin. CS:GO global Valorant immortal LoL Master arkadaşım 5 izleyiciyi zor topluyordu onunda 3'ü bizdik :) ama değişik oyunlar oynayan arkadaş 50-60'ı buluyordu biraz kendi tarzını oluşturmakla alakalı.
 
Tutacağını zannetmiyorum. Şu an popüler Twitch yayıncılarıyla aran varsa ekiplerindeysen tutarsın ama sıfırdan var olmak çok zor çünkü Twitch eski Twitch değil şu an herkes yayın açıyor. Herkeste 5 10 izlemede kalıyor.

Dediğimi anlamayanlar için eskiden 10 yayıncı vardı sen 11. idin. Şimdi 100 yayıncı var sen 101.sin seni şuan keşfetmeleri zor olarak diyorum.
 
Yeni şeyler yapman gerekiyor oyun oynaman kimsenin umurunda değil herkes muhabbet arıyor, bir tane çocuk vardı bir şey olduğu zaman arkada deli ışıklar çıkıyor falan her yerde karşıma çıkıyor, yenilikçi bir şey mesela, sende yeni bir şey yapmalısın, sana tavsiyem önce oyunlarda yaptığın şahane vuruşları editleyip paylaşman ve ardından Twitch'e geçmen.

Vallahi usta açıkçası öyle şeyler yapmak tuhaf tamam ilgi çekici kesinlikle bir kitle yakalamıstır ama öyle şeyler zor be benim için çünkü yani artık bir şey yapmak masraf ve gerçekten her şey pahalı ama yaratıcı olmak lazım o zaman bir şeyler çıkar eğer paylaşılırsa tutulur o çocucgun büyük ihtimalle daha önceden bir kitlesi vardı bir anda 5 izlenirken yapıpda ünlenecegini sanmıyorum.
 
19 yaşındaym, hayatımda tecrübeler oldu 14 yaşından beri hem çalışıp hem okuyorum. Bir hayalim var, bilgisayar aldım ve Twitch yayıncısı olmak istiyorum. Sevecan biriyim, biraz egoluyum ama sadece oyunlarda geçerli her türlü oyunda yetenekli oldugumu düşünüyorum. Yeni çıkmış bir oyunda bile Max 1 2 saate kavrayarak oynayabilecegimi düşünüyorum. Valorant'ta dia3'üm, CS'de globalım. Eglenceli biriyim fakat şu anda tutulabilir miyim bilmiyorum :). Yazdıklarım dedigim gibi egolu gelmiş olabilr ama bu egom sadece oyunlarda geçerli.

Tutabilirsin sadece twitchdeki yorumlara üzülme susma kendin olman yeterli yapmacık davranma izlenirsin elrean mesela adam doğa davranıyor yapmacık değil gelen cringe kötü yorumları umursamiyor Twitch açarsan linki at izlemeye gelirim.
 
Tutabilirsin sadece twitchdeki yorumlara üzülme susma kendin olman yeterli yapmacık davranma izlenirsin elrean mesela adam doğa davranıyor yapmacık değil gelen cringe kötü yorumları umursamiyor Twitch açarsan linki at izlemeye gelirim.
teşekkürler 4 5 gün sonra nasip olursa başlayacagım / thekivircik nickim
 
Egoluyum ama yayın açmak için Technopat'ın onayına ihtiyacım var. Bruh.

Dedigim gibi dostum yazdıklarımı okusaydın keşke.
Twitch onay verdi mi tasarımlar yaptın mı GIF'li falan.

Evet aboneligim açık bilgisyiarım iyi degilken açıyordum ama daraltıyordu insanı oyunlar kaliteli degil FPS düşük sürekli drop yiyordm ama yapıyordm 5 10 kitlemde vardı her yayın açtıgımda gleiyordu o insanlarla hala konusurm igden yazarlar genelde arada muhabbet ediyoruz GIF'lerim hazır.
 

Geri
Yukarı