Oğulcan Koçer Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #1 Merhaba, Twitch'te yayın açıyorum ancak drop sorunum oluyor. 8 upload ile 3.500 bitrate yayın yaparken bile sorun yaşıyorum. Sunucuyu otomatik yapmıştım, aşağıdaki verilere göre sizce hangi sunucuyu seçmeliyim?
Merhaba, Twitch'te yayın açıyorum ancak drop sorunum oluyor. 8 upload ile 3.500 bitrate yayın yaparken bile sorun yaşıyorum. Sunucuyu otomatik yapmıştım, aşağıdaki verilere göre sizce hangi sunucuyu seçmeliyim?
clunky Picopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 170 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #2 Hocam en az pingli olanı seçerseniz düzelebilir tam bilmiyorum ama.
A Ascendency Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 3.483 Makaleler 3 Çözümler 24 16 Nisan 2021 #3 Eğer yayını rekabetçi oyunda yapmıyorsanız en mantıklısı en sondan ikinci gibi görünüyor.
Oğulcan Koçer Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #4 clunky dedi: Hocam en az pingli olanı seçerseniz düzelebilir tam bilmiyorum ama. Genişletmek için tıkla... Quality de 1 tık önemli diyorlar Ascendency dedi: Eğer yayını rekabetçi oyunda yapmıyorsanız en mantıklısı en alttaki gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Valorant, CS, LoL gibi oyunlar oynayarak yayın yapıyorum.
clunky dedi: Hocam en az pingli olanı seçerseniz düzelebilir tam bilmiyorum ama. Genişletmek için tıkla... Quality de 1 tık önemli diyorlar Ascendency dedi: Eğer yayını rekabetçi oyunda yapmıyorsanız en mantıklısı en alttaki gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Valorant, CS, LoL gibi oyunlar oynayarak yayın yapıyorum.
A Ascendency Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 3.483 Makaleler 3 Çözümler 24 16 Nisan 2021 #5 Oğulcan Koçer dedi: Quality de 1 tık önemli diyorlar Valorant, CS, LoL gibi oyunlar oynayarak yayın yapıyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman Poland, Warsaw seçeneği daha mantıklı diye düşünüyorum. Tabii ki orada yazanlara göre bakıyorum. Performansını bilemem.
Oğulcan Koçer dedi: Quality de 1 tık önemli diyorlar Valorant, CS, LoL gibi oyunlar oynayarak yayın yapıyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman Poland, Warsaw seçeneği daha mantıklı diye düşünüyorum. Tabii ki orada yazanlara göre bakıyorum. Performansını bilemem.
Oğulcan Koçer Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #6 Ascendency dedi: O zaman Poland, Warsaw seçeneği daha mantıklı diye düşünüyorum. Tabii ki orada yazanlara göre bakıyorum. Performansını bilemem. Genişletmek için tıkla... austria, Vienna daha iyi oldu gibi şimdi yaptığım testte size?
Ascendency dedi: O zaman Poland, Warsaw seçeneği daha mantıklı diye düşünüyorum. Tabii ki orada yazanlara göre bakıyorum. Performansını bilemem. Genişletmek için tıkla... austria, Vienna daha iyi oldu gibi şimdi yaptığım testte size?
clunky Picopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 170 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #7 Oğulcan Koçer dedi: Austria, vienna daha iyi oldu gibi şimdi yaptığım testte size? Eki Görüntüle 977697 Genişletmek için tıkla... Hocam sanırsam kalite olayı sabit bir şey değil size tavsiyem az pingli olanı seçmeniz.
Oğulcan Koçer dedi: Austria, vienna daha iyi oldu gibi şimdi yaptığım testte size? Eki Görüntüle 977697 Genişletmek için tıkla... Hocam sanırsam kalite olayı sabit bir şey değil size tavsiyem az pingli olanı seçmeniz.
Oğulcan Koçer Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #8 clunky dedi: Hocam sanırsam kalite olayı sabit bir şey değil size tavsiyem az pingli olanı seçmeniz. Genişletmek için tıkla... yani evet öyle gözüküyor haklısınız
clunky dedi: Hocam sanırsam kalite olayı sabit bir şey değil size tavsiyem az pingli olanı seçmeniz. Genişletmek için tıkla... yani evet öyle gözüküyor haklısınız