Twitch'te yayın için R5 5600X ve RTX 3060 sistem yeterli mi?

Mesela benim kasa şu anda 1100 liraya amazonda indirime girdi. Ben parçalar farklı sitelerden sipariş ettim işlemciyle ekran kartını uyguna aldım teknoloji şirketindeyim IT departmanında kdv düşerek aldım işlemciyle ekran kartını 11500 aldım oradan baya bir kar elde ettim açıkcas normalde çok daha fazla tutardı kasa
 
Bu sistemle günümüz oyunlarını rahatlıkla açar ekstra olarak yayın yapar ekstra olarak renderde (Abartmayayım fazla :) ) yaparsınız.
Link atmak yasak mı bilmiyorum ama link verirsen yayınlarını izlemeye geliriz.
 
Ben araştırdım hocam çok da karlıya denk geliyordu sistem bilemedim şu anda enayi gibi hissettim :D

Teşekkür ederim vallahi Twitch'te cengizhandolak adında hesabım var oradan açarım herhalde yayını beklerim vallahi sohbet ederiz henüz kameram yok ama.

Ben RX 470 ve i5 6400 ile bu hafta 3 kez yayın açmayı denedim sorun çıkmadı. Forza Horizon 5 yayını idi ama ayarları bir tık düşürdüm yoksa biraz donuyordu. Sizin bu sistemde düşürmenize gerek yok.
 
Bir dk sadece kasayı hesaplıyıp sana atıyım ben
22300 TL sadece kasadaki malzemeler hocam geri kalanı ekipmanlar masa sandalye
Fazla. Kullandığın parçalarda aşırı kaliteli değil. Ekran kartı tarafında soğutma performansı olarak güzel bir model denebilir. PSU berbat. Kasa idare eder düzeyde, anakart gayet kaslı. Kısaca fiyatına değmeyen bir sistem olmuş. 22-23K'ya 3070 Ti sistem bile satıldı.
sen bilgili birine benziyorsun peki yayın için ben hangi programları indirip kullanmam lazım OBS şart sanırım başka ne var bilmiyorum pek sizin bildiğiniz var mı ?
OBS ve StreamLabs yeterlidir. İkisi entegre çalışan programlar zaten.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı