Twitter 13 yaş hatası nasıl düzeltilir?

Twitter'da yaş onaylama ile ilgili önceki talebimizi tamamladığınız için teşekkür ederiz. Hesabınızı yeniden erişime açmaya yaklaşırken yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz.

Neredeyse bitti! Bundan sonra Twitter'a yeniden giriş yapmanız ve oradaki talimatları izleyerek hesabınızı canlandırmayı başlatmanız gerekiyor. Bu işlem tamamlandıktan sonra profiliniz etkin olacak ve Twitter'ı yeniden kullanabileceksiniz.

Canlandırma aracının kullanılabilir hale gelmesi 24 saate kadar sürebilir. Bu bildirimi aldıktan sonra aracı 30 gün boyunca kullanabilirsiniz. 30 günün sonunda hesabınıza yeniden erişim kazanmanız mümkün olmayacak.
Bana da böyle şekilde mail geldi ama günler geçti hala kilitli kimlik gönderme sayfası (formu incele) çıkıyor karşıma yardım lütfen?

Dostum bende de durum aynı tekrar tekrar mail atmaya çalış illa bakacaklardır umarım.

Benim de aynı şekilde oldu canlandırın maili geldi 1 haftayı geçti hala kilitli?

twitter 13 yaş hatası alıyorum ve hiçbir şekilde çözülemiyor
en başta kimlik bilgilerimi attıktan sonra neredeyse bitti hesap canlandırma aracıyla hesabını tekrar açabilirsin diye mail geldi fakat canlandırma aracına erişemiyorum. bununla ilgili mail atmak için twitter destek'e gittiğimde ise bu adımı sadece kilitli hesaplar kullabilir yazıyor. çok kanser ve çözülemeyen bir sorun aylardır uğraşıyorum çözümü yok

Merhaba @alperimulan , yaşadığınız sorunu geçen gün bir arkadaşım yaşamıştı. Eğer ki aktifleştirme aracının açıldığına dair mail geldikten sonra araç aktif değil ise tekrardan destek ekibine ulaşıp bu sefer aktifleştirme aracının açılmadığını belirtiniz. Sorun 1 hafta içinde çözülecektir. Konuyu takipteyim iyi sosyaller .

Destek ekibine nasıl ulaşabilirim, Twitter'ın bize ulaşın bölümünden ulaşmaya çalıştığım zaman ilk fotoğraftaki yazı ile karşılaşıyorum çünkü

Twitter!a giriş kısmında tekrardan talep gönderin.

2 aydır uğraşıyordum sonunda hesap canlandırma denen sayfaya bi şekilde mail yoluyla erişebildim. hesabım aktif olduğunda tekrar burda olacağım

2 aydır uğraşıyordum sonunda hesap canlandırma denen sayfaya bi şekilde mail yoluyla erişebildim. hesabım aktif olduğunda tekrar burda olacağım

ve hesaba erişebiliyorum artık, teşekkürler iyi forumlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…