Twitter bilgisayardan girince çok yavaş çalışıyor

Dnzzctn

Femtopat
Mobil uygulamada bir sorun yok. Bilgisayarda tarayıcıdan girince ana sayfadaki twitler yüklenmiyor. Yüklense de çok yavaş yükleniyor. Yaklaşık 3 saattir bu böyle. Çözüm önerisi var mı veya aynı sorunu yaşayan var mı?

Bilgisayarda arkada interneti kullanan bir uygulama var mı?

Bilgisayarda arkada interneti kullanan bir uygulama var mı?

Yok. Bütün siteler olması gerektiği gibi çalışıyor (YouTube vs.) Sadece Twitter da oluyor. Gizli sekmede açıyorum orada bile giriş yapma ekranı yavaş yavaş yükleniyor.

Yok. Bütün siteler olması gerektiği gibi çalışıyor (YouTube vs.) Sadece Twitter da oluyor. Gizli sekmede açıyorum orada bile giriş yapma ekranı yavaş yavaş yükleniyor.

Twitter'ın kendi serverı yavaştır o zaman.

Bilgisayarın özellikleri nedir? Bende mesela eski laptopta yavaş çalışıyor aynı senin dediğin gibi ama masaüstünde gayet seri.

Bilgisayarın özellikleri nedir? Bende mesela eski laptopta yavaş çalışıyor aynı senin dediğin gibi ama masaüstünde gayet seri.

İşlemcileri ne? Twitter biraz işlemciye yüklendiği için yavaşlatıyor aslında.

İşlemcileri ne? Twitter biraz işlemciye yüklendiği için yavaşlatıyor aslında.

Evet öyle, o yüzden sordum. Bendeki eski laptop 2. nesil i5 masaüstü ise AM5 sistem. Twitter ve birçok site işlemciyi bildiğin sömürüyor.

Evet öyle, o yüzden sordum. Bendeki eski laptop 2. nesil i5 masaüstü ise AM5 sistem. Twitter ve birçok site işlemciyi bildiğin sömürüyor.
Instagram ve X'te bir şeyler yüklenirken işlemciye çok biniyor kesinlikle. Eski sistemler kaldıramıyor pek ama başka etkenler de olabilir.

i5 12450H laptop kullanıyorum bilgisayar özellikleriyle ilgili bir sorun olamaz. Büyük ihtimal sabah ya internet sağlayıcı ya da server la ilgili bir problem vardı. Şu an normal şekilde açılıyor Twitter bir sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…