Twitter hesabım çalındı

Hesabım yarım saat önce çalındı ve yaklaşık 10 dakika önce fark edip geri aldım. Sadece şifreyi değiştirmişler. Sorum şu, nasıl çalmış olabilir? Mail'de hesabınıza bir cihaz erişti diyor sonra da şifreyi değişmiş. Birçok yerde aynı şifreyi kullanıyorum, bundan dolayı olabilir mi? Ya da biri kafaya koyup mu çaldı?

Hoıcam merhaba, şifreniz büyük ihtimalle patladı o şifreyi kullandığınız yerlerden şifreyi değiştirmenizi öneririm.
Bir de virüs taraması yapabilirsiniz PC mi kullanıyorsunuz telefon mu ona göre yardımcı olayım.

PC'nize bulaşan trojan virüsü ile almışlardır çok basit bir durum benim de Valorant hesabımı denediler fakat aklıma gelebilecek her yerde 2 adımlı doğrulama var. Bu kurtardı beni.

Malware ile tarıyorum aynı anda izin vermiyor ikisini de yapacağım hocam. Halbuki 1 hafta önce falan taramıştım öyle virüs getirecek bir şey de indirmemiştim ama bakalım.

Bakalım hocam hayırlısı.
Hocam yaptığınızda etiket atabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…