@HataVerenGuncelleme@sahinssahin54 Benim Twitter hesabı da 11-12 yıllık. Doğum tarihi ve ay farklı olması lazım hesabımda ve hiç değiştirmemiştim unuttuğum için, ileride bir sorun çıkar mı? Yoksa değiştirme sağlayayım mı, önemli mi o kadar? İleride itiraz için başvururken bu siz değilsiniz diye bir şey ile karşılaşır isem değiştirme sağlayayım şimdi. Siz böyle bir problem ile karşılaşmış mıydınız?
@HataVerenGuncelleme@sahinssahin54 Benim Twitter hesabı da 11-12 yıllık. Doğum tarihi ve ay farklı olması lazım hesabımda ve hiç değiştirmemiştim unuttuğum için, ileride bir sorun çıkar mı? Yoksa değiştirme sağlayayım mı, önemli mi o kadar? Siz böyle bir problem ile karşılaşmış mıydınız?
Kalsın mı yani doğum tarihi? Ben zamanında öylesine bir tarih yazmıştım ama şimdi bu tarz kapanma olayı yaşar isem itiraz vs. gönderirken uyumsuzluk falan yaşar mıyım diye sormak istedim aslında.
Kalsın mı yani doğum tarihi? Ben zamanında öylesine bir tarih yazmıştım ama şimdi bu tarz kapanma olayı yaşar isem itiraz vs. gönderirken uyumsuzluk falan yaşar mıyım diye sormak istedim aslında.
Anladım, daha önce böyle tarih değiştirildiğinde hesabın kapanmasını duymamıştım. Kimlik göndermesine göndeririz de, böyle bir şey ile karşılaşırsak önlem olması adına işlem sağlayalım dedim.
Anladım, daha önce böyle tarih değiştirildiğinde hesabın kapanmasını duymamıştım. Kimlik göndermesine göndeririz de, böyle bir şey ile karşılaşırsak önlem olması adına işlem sağlayalım dedim.