Twitter hesabımın şifresi değiştrildi

JhinZao

Hectopat
Hesabımın şifresini değiştrimiş birisi ama adam batırdı sanırım, çünkü direkt şifreyi değiştirdim. Aklıma takılan nokta ise doğrulama kodunu nasıl aldı? Emailim de gitmiş olabilir mi?

Orası nerede tam olarak.
Mobile göre anlatıyorum:

Profil resminize tıklayın. Çıkan menüde "Google Hesabınızı Yönetin" yazıyor. Ona tıklayınca açılan menüde "Güvenlik" kısmını bulun. Orada gerekli bilgiler var.

En temizi 2 adımlı doğrulamayı etkinleştirip şifreyi güçlendirmek.

Beni nerede buluyorlar anlamıyorum ki Twitter'i ayda yılda bir açıyorum oysaki.
Mobile göre anlatıyorum:

Profil resminize tıklayın. Çıkan menüde "Google Hesabınızı Yönetin" yazıyor. Ona tıklayınca açılan menüde "Güvenlik" kısmını bulun. Orada gerekli bilgiler var.

En temizi 2 adımlı doğrulamayı etkinleştirip şifreyi güçlendirmek.

Beni nerede buluyorlar anlamıyorum ki Twitter'i ayda yılda bir açıyorum oysaki.
Farklı korsan yazılım kullandınız mı yakın zamanda? Mesela yeni oyun indirdiniz mi?
Bilmediğiniz sitelerden indirdiğiniz bir dosyadan da zararlı bulaşabilir.

Forumda arada bir sizin tarzda konular açılıyor. Neredeyse tamamını 2 adımlı doğrulama, şifre güçlendirme ve virüs taraması ile çözüyoruz.

Farklı korsan yazılım kullandınız mı yakın zamanda? Mesela yeni oyun indirdiniz mi?
Bilmediğiniz sitelerden indirdiğiniz bir dosyadan da zararlı bulaşabilir.

Forumda arada bir sizin tarzda konular açılıyor. Neredeyse tamamını 2 adımlı doğrulama, şifre güçlendirme ve virüs taraması ile çözüyoruz.

Oyun indirdim virus taraması için hangi programı önerirsiniz.

Oyun indirdim virus taraması için hangi programı önerirsiniz.
Kaspersky. Ama virüs programları Crack dosyasını otomatik virüs algılar zaten. Muhtemelen son indirdiğiniz oyundan bulaştı. Korsan oyunda arada böyle olaylar oluyor.

İşin devamında da direk o Google hesabını kullanmayın bilgisayarda olsun bitsin.

Sıkıntı yok sileriz oyun falan yeter ki virus bulaşmasın.
Her oyundan bulaşmaz ama arada denk geliyor. Geçenlerde aşırı sömürdüğüm oldu, bütün yeni büyük oyunları indirdim ve virüs bulaşmadı. Sonra 60MB'lik indie oyun indirdim ve direk virüs bulaştı bilgisayara. Sonra format atıp korsanı bıraktım zaten, çok sinir etti küçücük oyundan virüs çıkması.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı