Twitter hesabına başka lokasyondan giriş yapıldı

sirchurchill

Femtopat
Daha fazla  
2-3 hafta önce Twitter hesabıma farklı bir kişi Ankara'dan giriş yaptı o hesapta şifre değiştirdim, bağlı oturumları kestim ama ne yaptıysam yapayim Ankara üzerinden hesaba bağlı gözükülüyordu. O hesabı sildim ve 1-2 hafta civarı önce başka bir hesap açtım ve o hesapta da aynı şekilde Ankara lokasyonundan aktif olarak gözüküyordu. Bugün tekrar başka e-posta adresi üzerinden bir hesap açtım ve gene Ankara üzerinden hesaba bağlı gözükülüyor. Uygulama hatası mı tam bilemedim hesabıma başka bir lokasyondan giriş olduğu kesindi ama 2 hesap daha açtım ve o hesaplarda da aynı problem vardı. Ne yapmam gerek?

Son düzenleme:
2-3 hafta önce Twitter hesabıma farklı bir kişi Ankara'dan giriş yaptı o hesapta şifre değiştirdim, bağlı oturumları kestim ama ne yaptıysam yapayim Ankara üzerinden hesaba bağlı gözükülüyordu. O hesabı sildim ve 2-3 hafta önce başka bir hesap açtım ve o hesapta da aynı şekilde Ankara lokasyonundan aktif olarak gözüküyordu. Bugün tekrar başka e-posta adresi üzerinden bir hesap açtım ve gene Ankara üzerinden hesaba bağlı gözükülüyor. Uygulama hatası mı tam bilemedim hesabıma başka bir lokasyondan giriş olduğu kesindi ama 2 hesap daha açtım ve o hesaplarda da aynı problem vardı. Ne yapmam gerek?

Hocam Ankara şehrinize yakınmı veya ISS'den de kaynaklı olabilir yani başkası değil de siz olabilirsiniz. Aynı durum başıma geldi.

Vallahi hocam benim iCloud hesabım da İstanbul'da gözüküyordu, İzmir'de oturuyorum ama. Hiç de bir sıkıntı olmadı bence senin de takmana gerek yok.

Hangi şehirde yaşıyorsunuz.
Ankaraya uzak bir şehirde yaşıyorum hocam.

Hocam Ankara şehrinize yakınmı veya ISS'den de kaynaklı olabilir yani başkası değil de siz olabilirsiniz. Aynı durum başıma geldi.
Hocam yaşadığım şehir Ankara'ya uzak.

Hocam benim uygulamaya giriş yapmadığım bir saatde Ankara üzerinden bir giriş yapıldı ve problem o zamandan beri devam ediyor yani başkası olması pek muhtemel.

Vallahi hocam benim iCloud hesabım da İstanbul'da gözüküyordu, İzmir'de oturuyorum ama. Hiç de bir sıkıntı olmadı bence senin de takmana gerek yok.
Hocam hesabım Ankara'da gözükse pek problem değildi ama Ankara'dan başka biri hesaba giriş yapmış(Twitter hesaba giriş yapıldığında tarihi,saati ve lokasyonu bildirim olarak gönderiyor,benimle uyuşmuyor hiç biri) problem benim için orda ve o zamandan beri bu problem devam ediyor.

Ankaraya uzak bir şehirde yaşıyorum hocam.

Hocam benim uygulamaya giriş yapmadığım bir saatde Ankara üzerinden bir giriş yapıldı ve problem o zamandan beri devam ediyor yani başkası olması pek muhtemel.

Hocam hesabım Ankara'da gözükse pek problem değildi ama Ankara'dan başka biri hesaba giriş yapmış(Twitter hesaba giriş yapıldığında tarihi,saati ve lokasyonu bildirim olarak gönderiyor,benimle uyuşmuyor hiç biri) problem benim için orda ve o zamandan beri bu problem devam ediyor.
Gizli sekme açın ve hesabınıza tekrar giriş sağlayın ve ardından Gmail'inizi kontrol edin muhtemelen yine Ankaradan giriş yapıldı yazacak.

Hesabınızda herhangi bir problem yok. Sadece ufak bir konum hatası.

Ankara'ya uzak bir şehirde yaşıyorum hocam.

Hocam benim uygulamaya giriş yapmadığım bir saatte Ankara üzerinden bir giriş yapıldı ve problem o zamandan beri devam ediyor yani başkası olması pek muhtemel.

Hocam hesabım Ankara'da gözükse pek problem değildi ama Ankara'dan başka biri hesaba giriş yapmış(Twitter hesaba giriş yapıldığında tarihi, saati ve lokasyonu bildirim olarak gönderiyor, benimle uyuşmuyor hiçbiri) problem benim için orada ve o zamandan beri bu problem devam ediyor.

Hocam yeni açtığınız hesapları uygulama üzerinden mi açtınız eğer öyle yaptıysanız bir de Chrome gizli sekme üzerinden deneyin.

Gizli sekme açın ve hesabınıza tekrar giriş sağlayın ve ardından Gmail'inizi kontrol edin muhtemelen yine Ankaradan giriş yapıldı yazacak.

Hesabınızda herhangi bir problem yok. Sadece ufak bir konum hatası.
Hocam konum hatası olabilme ihtimalini bende düşündüm ama benim hesaba giriş yapmadığım bir saatte hesaba giriş yapılmış.

Hocam yeni açtığınız hesapları uygulama üzerinden mi açtınız eğer öyle yaptıysanız bir de Chrome gizli sekme üzerinden deneyin.
Chrome gizli sekme üzerinden hesap açtım hocam aynı problem mevcut

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı