Twitter hesabına başka lokasyondan giriş yapılmış

sirchurchill

Femtopat
Daha fazla  
Kolay gelsin Twitter hesabıma bu hafta içinde başka bir lokasyondan giriş yapıldı durumu fark ettim ve şifre değiştirdim ama hala başka bir lokasyon üzerinden hesaba bağlı gözükülüyordu. Hesabı 2-3 gün sildim-devre dışı bıraktım ve bu sırada farklı e-posta üzerinden hesap açmaya çalıştım ama Twitter hata veriyordu ve hesap açılmıyordu. 12-13 saat önce tekrar hesabın şifresini değiştirdim ve etkinleştirdim ama gene aynı lokasyondan hesaba bağlı gözükülüyordu. Hesabı sildim ve başka bir cihaz ve e postadan hesap açtım ve o hesapta aynı şekilde bir durum vardı ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleme:
hocam tüm cihazlardan aynı anda çıkış yaptım ama bir işi yaramadı tekrar başka lokasyon üzerinden hesaba bağlı gözükülüyordu.
Aktif olarak sistemin izlenmiyorsa şifreni değiştirdikten sonra ve log out all devices dedikten sonra imkanı yok başkasının hesabına erişmesinin. 2FA uygulaması kur telefonuna ve tekrardan bütün cihazlardan çıkmayı dene.

Aktif olarak sistemin izlenmiyorsa şifreni değiştirdikten sonra ve log out all devices dedikten sonra imkanı yok başkasının hesabına erişmesinin. 2FA uygulaması kur telefonuna ve tekrardan bütün cihazlardan çıkmayı dene.
Hocam bilgisayar için uygulama var mı?

Yardım için çok teşekkür ederim hocam bir sorum daha olacak İP adresim google mapsta,yandex mapta'da yanlış ve farklı adreslerde gözüküyor bunun bir etkisi olabilir mi?

Hocam bilgisayar için uygulama var mı?

Yardım için çok teşekkür ederim hocam bir sorum daha olacak İP adresim google mapsta,yandex mapta'da yanlış ve farklı adreslerde gözüküyor bunun bir etkisi olabilir mi?
Bilgisayara kurman önerilmez çünkü 2FA "second factor" demektir yani ana sistemine sızılırsa her zaman elinde güvencen olarak telefonun olur. Bilgisayara kuracağına direkt kullanmaman daha faydalı olur.

Sorduğun ikinci soru için cevabım bilmiyorum olur fakat bende de farklı gözüküyor.

merhaba bu konuda bilgili birisiniz galiba size bir şey danışmak istiyorum

Twitter da iki hesabım var

Birine Ankara dan giriş yapıldı diye bildirim gelince hemen şifre değiştir yaptım ve bir dakika olmadan bir bildirim daha geldi hesaba Ankaradan giriş yapılmış hesabı devre dışı bırakıp ikinci hesabıma geçtim. Hemen ona da bildirim geldi hesabınıza Diyarbakırdan giriş yapılmıştır diye. Bu durum niye oldu acaba ? Telefonum mu hacklendi? Cevap verirseniz çok sevinirim

İyi günler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı