Merhaba. Twitter hesabıma erasED26768256_j1vkdlfgdg adlı (united states) yerden girmeye çalışmış. 2 kişi benden izinsiz takip ediyordu. Onları da takipten çıktım. Android uygulamadan giriyorum. Bağlı uygulamalar kaldırdım. Şifreyi degistirdim. Android Kaspersky ile taradım temiz çıktı. Yapmam gereken bir şey var mı?
Merhaba. Twitter hesabıma erasED26768256_j1vkdlfgdg adlı (united states) yerden girmeye çalışmış. 2 kişi benden izinsiz takip ediyordu. Onları da takipten çıktım. Android uygulamadan giriyorum. Bağlı uygulamalar kaldırdım. Şifreyi degistirdim. Android Kaspersky ile taradım temiz çıktı. Yapmam gereken bir şey var mı?
Rastgele parola üreticimiz ile çevrimiçi hesaplarınız için güçlü ve güvenli parolalar oluşturun.
www.avast.com
Google Authenticator gibi uygulamaları da kullanmanız tavsiye edilir. Fakat Google Authenticator uygulamasından şikayetçi olan bir sürü kişi var. Örneğin telefon sıfırlanınca Google Authenticator kayıtlı uygulamaları unutuyormuş, kayıt edilen hesaplara giriş yapılamıyormuş vs. Ben Discord için uzun süre Authy kullandım, tavsiye de ederim.