Twitter Hesabına Yapılan İzinsiz Girişten Sonra Ne Yapılmalı?

Makaleler
2
Merhaba. Twitter hesabıma erasED26768256_j1vkdlfgdg adlı (united states) yerden girmeye çalışmış. 2 kişi benden izinsiz takip ediyordu. Onları da takipten çıktım. Android uygulamadan giriyorum. Bağlı uygulamalar kaldırdım. Şifreyi degistirdim. Android Kaspersky ile taradım temiz çıktı. Yapmam gereken bir şey var mı?

Merhaba. Twitter hesabıma erasED26768256_j1vkdlfgdg adlı (united states) yerden girmeye çalışmış. 2 kişi benden izinsiz takip ediyordu. Onları da takipten çıktım. Android uygulamadan giriyorum. Bağlı uygulamalar kaldırdım. Şifreyi degistirdim. Android Kaspersky ile taradım temiz çıktı. Yapmam gereken bir şey var mı?
Şifrenizi çok güçlü olacak şekilde değiştirin ve iki aşamalı doğrulamayı açın. Bu kadar.

Twitter'da izin veirlen apps diye bölün var. Oradaki appleri siliniz.
Bitwarden kullanın. Uzun parola oluşturuyor.

Şifre uzun ama. Biraz daha karmaşık yapayım en iyisi. Google Authenticator kullanacağım şimdi.

Microsoft authenticator var o daha iyi sanki hem kayıtlı parolalarınızı da tutuyor.
Parola da oluşturuyor karmaşık.

Twitter'da izin veirlen apps diye bölün var. Oradaki appleri siliniz.
Bitwarden kullanın. Uzun parola oluşturuyor.

Microsoft authenticator var o daha iyi sanki hem kayıtlı parolalarınızı da tutuyor.
Parola da oluşturuyor karmaşık.
Bitwarden önerdikten sonra Microsoft Authenticatorun kayıtlı parolaları tutması pekte gerekli değil.

Şifre uzun ama. Biraz daha karmaşık yapayım en iyisi. Google Authenticator kullanacağım şimdi.
Şifre oluştururken Avast'ın bu web sayfasından yardım alabilirsiniz.
Google Authenticator gibi uygulamaları da kullanmanız tavsiye edilir. Fakat Google Authenticator uygulamasından şikayetçi olan bir sürü kişi var. Örneğin telefon sıfırlanınca Google Authenticator kayıtlı uygulamaları unutuyormuş, kayıt edilen hesaplara giriş yapılamıyormuş vs. Ben Discord için uzun süre Authy kullandım, tavsiye de ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı