e417
Megapat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
- Profil Kapağı
- 1522431048
bugün Twitter hesabımda doğum tarihimi güncelledim ve anında hesabım kilitlendi. Şu an 18 yaşından büyüğüm fakat girdiğim doğum tarihi Twitter'a kayıt olduğum tarihte 13 yaşından küçük olduğu için hesap kilitlendi. Kimliğin fotoğrafını gönderdim. Hesap açılır mı? Bir de biraz araştırdım bu gibi durumlarda eğer şu an itibarıyla yaş gereksinimlerini karşılıyorsak 13 yaşından küçükken atılan tweet, favori vb. hesaptan silinerek hesap yeniden kullanılabiliyormuş galiba. Ayrıca bu olasılık gerçekleşirse Twitter'a katılım tarihimde bir değişiklik olur mu?
Bahsettiğim şey bu:
Twitter hesabı canlandırma – Twitter yaş gereksinimleri
Bahsettiğim şey bu:
Twitter hesabı canlandırma – Twitter yaş gereksinimleri
Sorun çözüldü. İleride benzer durumları yaşayabilecekler için süreci anlatayım. Kimlik fotoğrafını gönderdim sonrasında yaklaşık 2 saat içerisinde hesabınız Twitter'a kayıt olurken 13 yaşından küçüktünüz. 13 yaşından küçükken atılan tweet vb. silinerek tekrar kullanabilmeniz için hesap canlandırma aracını 24 saat içinde aktif edeceğiz diye mail yolladılar. Yaklaşık 14 saat sonra hesap canlandırma aracı aktif edildi. Aracı açtığınızda 13 yaşından küçükken hesapta atılan tweet, favori vb. için silme onayı istiyor. Onayı verdikten sonra 2 dakika içinde hesap açılıyor.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: