Twitter Hesap Kilitlenmesi

e417

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Profil Kapağı
1522431048
bugün Twitter hesabımda doğum tarihimi güncelledim ve anında hesabım kilitlendi. Şu an 18 yaşından büyüğüm fakat girdiğim doğum tarihi Twitter'a kayıt olduğum tarihte 13 yaşından küçük olduğu için hesap kilitlendi. Kimliğin fotoğrafını gönderdim. Hesap açılır mı? Bir de biraz araştırdım bu gibi durumlarda eğer şu an itibarıyla yaş gereksinimlerini karşılıyorsak 13 yaşından küçükken atılan tweet, favori vb. hesaptan silinerek hesap yeniden kullanılabiliyormuş galiba. Ayrıca bu olasılık gerçekleşirse Twitter'a katılım tarihimde bir değişiklik olur mu?

Bahsettiğim şey bu:
Twitter hesabı canlandırma – Twitter yaş gereksinimleri

Sorun çözüldü. İleride benzer durumları yaşayabilecekler için süreci anlatayım. Kimlik fotoğrafını gönderdim sonrasında yaklaşık 2 saat içerisinde hesabınız Twitter'a kayıt olurken 13 yaşından küçüktünüz. 13 yaşından küçükken atılan tweet vb. silinerek tekrar kullanabilmeniz için hesap canlandırma aracını 24 saat içinde aktif edeceğiz diye mail yolladılar. Yaklaşık 14 saat sonra hesap canlandırma aracı aktif edildi. Aracı açtığınızda 13 yaşından küçükken hesapta atılan tweet, favori vb. için silme onayı istiyor. Onayı verdikten sonra 2 dakika içinde hesap açılıyor.

Dosya Ekleri

• twitter-hesabim-yas-gereksinimlerini-sebebiyle-kilitlendi-1.jpg
    twitter-hesabim-yas-gereksinimlerini-sebebiyle-kilitlendi-1.jpg
    71,9 KB · Görüntüleme: 365
  • twitter-hesabim-yas-gereksinimlerini-sebebiyle-kilitlendi-2.jpg
    twitter-hesabim-yas-gereksinimlerini-sebebiyle-kilitlendi-2.jpg
    59 KB · Görüntüleme: 303
  • twitter-hesabim-yas-gereksinimlerini-sebebiyle-kilitlendi-3.jpg
    twitter-hesabim-yas-gereksinimlerini-sebebiyle-kilitlendi-3.jpg
    62,5 KB · Görüntüleme: 321
Son düzenleyen: Moderatör:
48 saat olacak ve hala dönüş yapmadılar. Bu arada ben hesabı 2015 Haziran'da açtım o zaman 12 yaşındaydım. Şimdi kendi kimliğimi attım yine de hesabım açılır mı? Yoksa illa hesabı açtığım zaman 13 yaş üstü mü olmam lazım?

48 saat olacak ve hala dönüş yapmadılar. Bu arada ben hesabı 2015 Haziran'da açtım o zaman 12 yaşındaydım. Şimdi kendi kimliğimi attım yine de hesabım açılır mı? Yoksa illa hesabı açtığım zaman 13 yaş üstü mü olmam lazım?
Geri dönüş süreleri kişiden kişeye değişebiliyor. Şu an 13 yaş üstündeysen hesabın açılır. Hesabı açtığın 2015'te 12 yaşında olduğuna göre 2016 yılında 13 yaşında oluyorsun yani bu aralıkta(2015-2016) hesabında attığın tweet, favori vb. şeyler silinir ve hesabın açılır.

Geri dönüş süreleri kişiden kişeye değişebiliyor. Şu an 13 yaş üstündeysen hesabın açılır. Hesabı açtığın 2015'te 12 yaşında olduğuna göre 2016 yılında 13 yaşında oluyorsun yani bu aralıkta(2015-2016) hesabında attığın tweet, favori vb. şeyler silinir ve hesabın açılır.
Teşekkürler. Hesabım açıldı ama beğendiğim şeyler silinmiş. Normalde 29 bine yakın tweet beğenmiştim. Sende de sıfırlandı mı yoksa sonradan düzeliyor mu?

1642249965141.png

Teşekkürler. Hesabım açıldı ama beğendiğim şeyler silinmiş. Normalde 29 bine yakın tweet beğenmiştim. Sende de sıfırlandı mı yoksa sonradan düzeliyor mu?

Eki Görüntüle 1270588
Normal şartlarda 13 yaşından büyükken attığın tweet, beğeni ve DM'lerin silinmemesi gerekiyor. Zaman içinde gelebilir gelmesse de yapabilecek çok bir şey yok.
Ben de silinmemişti.

Normal şartlarda 13 yaşından büyükken attığın tweet, beğeni ve DM'lerin silinmemesi gerekiyor. Zaman içinde gelebilir gelmesse de yapabilecek çok bir şey yok.
Ben de silinmemişti.
Bana da bu mail geldi yani açabilecek miyim kesin olarak? Bir de ben 2013 Martta açtım 9 yaşındaydım şimdi ise 17 yaşındayım sorun olur mu
@Soykan Bickle sen biliyor musun peki üstte yazdığımla alakalı bir şey
Sorun çözülmüştür canlandırma aracıyla.

Son düzenleme:
Bana da bu mail geldi yani açabilecek miyim kesin olarak? Bir de ben 2013 Martta açtım 9 yaşındaydım şimdi ise 17 yaşındayım sorun olur mu
@Soykan Bickle sen biliyor musun peki üstte yazdığımla alakalı bir şey
Sorun çözülmüştür canlandırma aracıyla.
Açarsın ama 13 yaşına kadar yaptığın her şey silinir hesaptan.

Merhaba konuyu hortlattım ama bana şöyle bir mail geldi araştırdım başka insanlar ne yapmış diye fazla bir şey bulamadım şimdi ben bu canlandırma aracını nasıl aktif edeceğim profilde ana sayfada bir şey göremiyorum.

1657056166268.png

Merhaba konuyu hortlattım ama bana şöyle bir mail geldi araştırdım başka insanlar ne yapmış diye fazla bir şey bulamadım şimdi ben bu canlandırma aracını nasıl aktif edeceğim profilde ana sayfada bir şey göremiyorum.

Eki Görüntüle 1442424
Bana mail geldikten 14 saat sonra canlandırma aracı gelmişti. Biraz bekle gelir muhtemelen.

Bana mail geldikten 14 saat sonra canlandırma aracı gelmişti. Biraz bekle gelir muhtemelen.

Anladım teşekkürler cevap için peki bu canlandırma aracı ne? Ne yapıyoruz bir buton gibi bir şey mi tam anlamış değilim.

Dün mail falan atmıştım Twitter'a bu konuyla ilgili robot cevapları gibi robot verıyorlar anlamış değilim hesabıma girebiliyorum ama canlandırma aracı denen bir şey yok.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı