Twitter Nasıl Engellenecek?

@Thermes O kadarda zor değil TC No doğrulaması koymak :). Şuan iyi kötü C# dilini veya Service kavramını bilen bir kişi istediği her foruma TC No doğrulama koyabilir. Doğrulama içinde gerçek doğum tarihi ve gerçek ismin girilmesi gerekli.

Kısacası eğer TC No doğrulama getirilirse artık kimse klavyenin arkasına saklanamaz yaşından gerçek ismine her şey orada olur.

Kendi VPN'imizi oluştururuz oda engellenirse giderim bu ülkeden.

VPN şirketleri de boşta durmuyor merak etmeyin. Ona göre önlemlerini alıyorlar. Tüm VPN'ler yasaklanmıyor.

Geçen yasakta:

Hotspot shield: Bazı lokasyonları ve IP adresleri yakalansa da çoğunlukla engeli aştı.
HMA: Bazı IP adresleri yakalandı.
Vypr: Neredeyse tüm IP adresleri yakalandı.
Nord: Tüm IP adresleri yakalandı.
Express: VPN'in sitesine bile giriş yapamadık :)
IPVanish: Hiç bir IP adresi yakalanmadı.
TunnelBear: Bazı IP adresleri yakalandı.
Windscribe: Daha yeni bir VPN. Yakalanacağını sanmıyorum.
Psiphon: Hiç bir IP adresi yakalanmadı. Çin kullancıları için oluşturduğu özel algoritma ile yakalanacağını hiç sanmıyorum.

VPS yada VDS üzerine kendi VPN'ininiz en iyisi olacaktır tabii ama daha tuzlu gelir.

Ne fikri var ne de bi' bildikleri,
Sanırım polis kapıdaydı tebrik için.

-Rota
@Dümdüz hangi VPN'leri önerirsiniz? Ben Touch VPN kullanıyorum şu anlık.

Ne fikri var ne de bi' bildikleri,
Sanırım polis kapıdaydı tebrik için.

-Rota
@Dümdüz hangi VPN'leri önerirsiniz? Ben Touch VPN kullanıyorum şu anlık.

Windscribe kullanıyorum. Para sıkıntısı yoksa VPN hizmetlerinden size özel sunucu paketleri alabilirsiniz veya bilginiz varsa VDS-VPS üzerine kendi VPN sunucunuzu oluşturabilirsiniz.

Bence TC ile kayıt sistemi olursa çok iyi olur. Onun dışında yasaklanması saçma olur. Kuzey Kore'de yaşamıyoruz sonuçta.

Çünkü daha kötü durumdayız, bir kere o konfora alıştırmışsınız onu geri almaları çok kötü olur.
Windscribe kullanıyorum. Para sıkıntısı yoksa VPN hizmetlerinden size özel sunucu paketleri alabilirsiniz veya bilginiz varsa vds-vps üzerine kendi VPN sunucunuzu oluşturabilirsiniz.

Bedava olursa :/

TC Kimlik olayi olsa bile zaten TC Kimlik numaralarinin algoritmalarini C++ ile yazabilirim. Mantik zor degil, C# ile yazanlar da var GitHub'da. Milyonlarca insanin TC'si de database'lerde var, bunu dogru bir sekilde Turkiye'de yapabilecek kisi yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı