Twitter topluluğu niye bu kadar fanatik?

Katılım
18 Haziran 2020
Mesajlar
1.222
Makaleler
2
Çözümler
3
Yer
Türk Telekom Arena
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Fatih terim bir şey paylaştı diye herkes birbirine giriyor ya. Ne olursa olsun bir her küçük şey için sövüyorlar. Twitter sayesinde çokça futbol takımların doğru kararları veya yanlış kararları, rakip takım taraftarından öyle bir çeviriliyor ki; Galatasaray hep penaltı kazandığı zaman, rakip taraftarlar ' joker kullanıldı ' veya ' hande sümertaş sezonu ' gibi kelimeler kullanılıyor. Penaltı doğru karar olsa bile. ( 70%'i doğru. ) Eskiden Galatasaray'da çalışan bir kadın, Beinsports'da çalıştığı öğrenilince Ahmet Çakar ve Twitter totpluluğu kadına tehdit mesajlar yağdı ve küfürler yağdı. Sizce bu normal mi? Sizin yorumlarınız nedir?

Keşke tüm taraftarlar birbirine sövmek yerine, ya sussa ya da iyi kelimeler kullansa. (Twitter alemine girdim ve biraz dostluk mesajları yazdım. 1-2 kişi sövmedi ve beni haklı buldu.)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Twitter gibi sanal ortam olunca biraz daha rahatlar ve Twitter'da bir kişi böyle fanatik bir tweet attığında bu taga dönüşüyor ve herkes onun peşinden gidiyor.
 
Ülkenin futbola bakış açısı yüzünden bunlar. Bu tarz şeylere hayat-memat meselesi gibi bakıyorlar. Sonra "futbol niye gelişmiyor" diyorlar.
 
Twitter'dan adam akıllı bir fikir görmedim.
Saçma sapan duyarcılar, her şeye inanan cahil tayfa, fanatikler, feminaziler, Twitter dindarları...
Şimdilik Twitter'a birkaç haber okumak için giriyorum ve kanser olma dozumu alıp çıkıyorum.
Kısaca Twitter Türkiye berbat bir yer.


Umarım bu mesajıma göre ban yemem :D.
 
İşte bu yüzden gelişemiyoruz. O geliyor "samatta>falcao" diyor, diğeri geliyor başka bir şey diyor. Bir takım penaltı kazanınca hakem, sakat oyuncusu varsa balon, bir golcünün penaltı golü varsa başına (p) koymaları, hepsi alaycı bir yaklaşım. Böyle giderse 5 seneye falan Avrupa Ligine bile zor gideriz.
 

Geri
Yukarı