Twitter ve Facebook'un Yavaş Olması

Herkes de öyle, değişik bir ülkedeyiz. İnsanların haber alması engelleniyor resmen. Neden yayın yasağı koyarsın ki? Hadi koyuyorsun, niye Facebook ve Twitter? Kesin yarın akşama doğruda Twitter'ı erişime kapatırlar. 3-4 Güne geri açarlar herşey temizlenmiş halde. Her zaman olan şeyler ülkemizde, alıştık artık.

Maalesef sansürsüz yaralı fotoğrafları var. Bu tip olaylarda paylaşılıyor. Bu yüzden engelleniyor. Bu tip durumlarda VPN kurup girebilirsiniz. Zaten bizden küçük kardeşlerimiz için sakıncalı bir durum. Bizim yaşımızda olan arkadaşlarımız zaten VPN ile işini halleder. Şuanda Youtube'da önceki patlamalardan kalan sansürsüz patlama videoları var. Bugün denk geldim kötü oldum. Siz rast geldiniz mi bilmiyorum ama sansürsüz ceset videoları kol geziyor. Facebook kullanma yaşı 11, yeni doğan bebeklere facebook hesabı açılıyor. Onların bu fotoğraflarla karşılaşması kötü. Bende sosyal medya kullanmıyorum fazla, iletişim amaçlı, çöplük gibi.

Biri yasak mı dedi?
Adsız.png

Devlet belli bir süre sosyal ağlara erişimi kesiyor. Patlamanın görüntülerinin sızmalarını istemiyorlar. VPN kullanarak erişim sağlayabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı