Q Qroyrd Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 123 14 Şubat 2025 #1 Arkadaşlar X hesabım askıya alınmış. Şimdi pek umurumda olmazdı fakat hesaba premium almıştım. Yıllık 2500 vermiştim. Paraya yazık olacak. Parayı geri de alamıyorum. Ben bunu nasıl düzeltilebilirim? Bana bir yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Şubat 2025
Arkadaşlar X hesabım askıya alınmış. Şimdi pek umurumda olmazdı fakat hesaba premium almıştım. Yıllık 2500 vermiştim. Paraya yazık olacak. Parayı geri de alamıyorum. Ben bunu nasıl düzeltilebilirim? Bana bir yardım eder misiniz?
CerenSoyluu Femtopat Katılım 14 Şubat 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Kadın 14 Şubat 2025 #2 Destek ekibine yazdın mı? Üzücü bir durum bu arada umarım en kısa sürede çözülür. Artı 0 Eksi
E Eric Wright Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 751 Çözümler 6 Yer Compton Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #3 Güncel X desteği açtığın ticketlara dönmüyor maalesef. CerenSoyluu dedi: Destek ekibine yazdın mı? Üzücü bir durum bu arada umarım en kısa sürede çözülür. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Güncel X desteği açtığın ticketlara dönmüyor maalesef. CerenSoyluu dedi: Destek ekibine yazdın mı? Üzücü bir durum bu arada umarım en kısa sürede çözülür. Genişletmek için tıkla...