Twitter'a erişim engeli

Yalan haber konusunda haklılar fakat ben yine de şahsen doğru bulmuyorum. Twitter büyük bir yardım kaynağı idi.

Deprem olduğundan bu yana bir süre Hatay'a yardım gidememişti, çoğu kişi Twitter'a yardım çağrısı vb. Tweet atıyordu.
Evet tam olarak bundan bahsediyorum. Enkazın altındaki insanlar bile yer yer twitter'ı kullanarak konum bilgisi paylaştılar, kurtulanlar da oldu defalarca şahit oldum. Böyle bir afet zamanında iletişim aracı kısıtlamak nasıl bir rezillik inanılır gibi değil.

Yalan haber konusunda hakı olabilirler fakat yalan haberlerden daha önemli durumlar var.

Yalan haber konusunda hakı olabilirler fakat yalan haberlerden daha önemli durumlar var.

Olay öyle ilerlemiyor işte adamlar yalan adresler atıp ekipleri meşgul ediyor böyle düşününce mantıklı fakat diğer yönden düşününce mantıksız.

Niye? Bir VPN ile asilacagini bilmiyorlar mi?

Yalan haber var diye kurtarmalarda ve yardım çağrılarında destek olan bir platform kapatılmamalıdır. Yalan haber yapanlar tespit edilip cezalandırılmalıdır.

Benim en çok üzüldüğüm konu şu olacak:
Klasik buna benzer konularıda bir kaç hafta konuşup hiçbir şey olmamış gibi unutup gideceğiz.

Öyleyse TV'deki haber kanallarının çoktan kapatılması gerekiyordu. Ve Twitter'da Neden bu konuda yalan haber yapılsın ki?
Herkes sizin gibi iyi niyetli değil, depremzedelere küfür edenler de var çıplak fotoğraf atıp yanınızdayız diyenlerde.

Evet sebep yalan haber olsa da bu önemli haberlere engel değil. Gün birlik günü değil miydi? Ve bence örtülmeye çalışılan durum yalan haber değil gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…