Twitter'da +18 linkten virüs bulaşmış mıdır?

Cc işi TR içinde düşmüyor hocam. TR içinde kartla alışveriş yapıldığı an aç kapıyı aras kargo diye kapıya gelirler. O yüzden yurtdışı kartlarını düşürüyorlar ki onda da işin içine FBI girebilir. Zaten boşa demiyorlar uyuşturucuyu satan kendisi ağzına sürmez diye.
şuan titriyor

cc fln

Hocam hayatı bu kadar takmak yormaz mı ya, yani bir sürü kişi bir şey olmaz demiş zaten. Kart bilgilerini niye çalsınlar....
Bencede sıkıntı olmaz hocam ya. Yani bu hocamız 1 tık ile virüs alıp bilgileri düşürülecekse ben yarın çulsuz kalacam demektir.

Hocam açtığınız konulara baktım da hepsi virüsle alakalı neredeyse. Bu kadar takmayın artık sistemler bayağı gelişti. Ayrıca aşırı zengin bir ailede yaşayıp Ultra lüx malikanelerde yaşamıyorsanız kredi kartlarınızla uğraşmazlar :D
Dert oldu virüsler bana

Zaten İphoneye geçcem virüs bulaşmıyor diyorlar jailbreak kurmassam

Bakın naçizane tavsiyem. Bilmediğiniz sitelere girmeyiniz. Malum işinizi Twitter'dan halletmeyiniz. Kaliteli antivirüsler kullanınız. Bir deneyin, belki titremeniz geçer.

Malum iş yapmıyorum ki. Siyaset yorumu okuyordum yorumu gördüm hızla geçeyim derken elim çarptı.

16 Pro Max'tan aşası çok virüs yiyor yeni gelen 1.20 modu ile artik ihtimal sıfıra indirildi.

17 yok mu? 17 aşağısı kesmez

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı