Twitter'da edilen hakaret nasıl şikayet edilir?

Ne boş bir profilmiş o harbiden. Şikayet de edebilirsin. Uğraşacaksın bunlarla aslında.

Vallaha öyle uğraşacaksın aslında da arkadaşlar boş ver diyor harbiden bunlarla uğraşılmaz. LGBT destekçisi ve solcu olunca kendisinini akıllı biri gibi hissediyor. Attığı twitlerin hepsine bak hepsi birbirinden komik. Cahil, yobaz demiş bana :)
 
Bir şey çıkmaz çünkü profili ss alıp dalga geçmişsin haksız tahrik de var. Keşke küfür ifade özgürlüğü sayılsa da insanlar akıllarına geldiğince konuşabilse. İnsanlardan küfür yemek için çaba sarf edip tazminat davası açıp geçimini sağlayanlar var hatta adam o kadar ileri ki ona da küfür ettiği için dava açmaya çalışsan cezai ehliyeti olmadığından dava açamıyorsun tüm şehrin savcılığı onu tanıyor. Senin olay kovuşturmaya bile geçmeyecek.
 
Bir şey çıkmaz çünkü profili SS alıp dalga geçmişsin haksız tahrik de var. Keşke küfür ifade özgürlüğü sayılsa da insanlar akıllarına geldiğince konuşabilse. İnsanlardan küfür yemek için çaba sarf edip tazminat davası açıp geçimini sağlayanlar var hatta adam o kadar ileri ki ona da küfür ettiği için dava açmaya çalışsan cezai ehliyeti olmadığından dava açamıyorsun tüm şehrin savcılığı onu tanıyor. Senin olay kovuşturmaya bile geçmeyecek.

Anladım hocam sağ olun. Ment'i attıktan sonra o da beni şikayet eder diye bir korkmadım değil ama küfür ederek haksız duruma düştü.
 
Anladım hocam sağ olun. Ment'i attıktan sonra o da beni şikayet eder diye bir korkmadım değil ama küfür ederek haksız duruma düştü.
Şikayet edeceğinden değil de farklı düşünen insanlara saygı duymak gerek. Türk toplumu gibi kendileri gibi yaşam tarzı olmayanları dışlamak doğru değil.
 

Geri
Yukarı