Twitter'ın hesapları sürekli askıya alması

Bahadır Çolak

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. 2012'den beri Twitter kullanıcısıyım. 4 yıl önce çalınan hesabım spam yüzünden askıya alındı. Ondan sonra açtığım tüm hesaplar askıya alındı. 4 yıldır Twitter kullanamıyorum. Ne kadar hesap açarsam açayım, hepsi askıya alınıyor hiçbir şey yapmamama rağmen. İnternet üzerinden bu konuyla alakalı birkaç yazı okudum fakat hiçbiri çözüm olmadı. Hesapları normal olarak açıyorum, VPN ile açıp kullanıyorum, hücresel ile açıp kullanıyorum fakat faydası yok. IP üzerinden ban yeme ihtimali üzerinde durdum fakat dediğim gibi Wi-Fi'a bağlanmadan kendi internetimden kullansam bile bir süre sonra o da askıya alınıyor. Acaba telefonla mı alakası var diyorum. PC'den açıp kullandığım hesabım da bir süre sonra askıya alınıyor. Twitter zaten yardımcı olmuyor. Bunu nasıl çözerim? Teşekkürler.

Ben Twitter'a ulaştığımda yanlışlıkla spam hesap olarak askıya alındığı belirtilip yeniden kullanıma açılmıştı hesabım. 4 senedir de IP ban yeme olasılığın yok, art arda gerçekleşmesi şanssızlık olmuş.

Ben Twitter'a ulaştığımda yanlışlıkla spam hesap olarak askıya alındığı belirtilip yeniden kullanıma açılmıştı hesabım. 4 senedir de IP ban yeme olasılığın yok, art arda gerçekleşmesi şanssızlık olmuş.
İnan her şeyi denedim fakat her türlü hesabım askıya alınıyor dört yıldır. İnan sorun tam olarak nerede, hala anlamadım. Mail atıyoruz fakat otomatik yanıt geliyor. Gelen mailde kuralları ihlal ettiniz gibi şeyler yazıyorlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı