Bende Custom ROM atacaktım TWRP ile Android sürümü uyumlu olmadığı için dahili depolama 0 MB hatası alıyordum. Sonra Android 12 MIUI 13 flaşladım Mi Flash üzerinden time error verdi telefon açıldı falan ne Wi-Fi çalışıyor ne Bluetooth ekran kaydı bile hata veriyordu. Bende ilk aklıma gelmeyen şeyi en son yaptım sürüme uygun TWRP flaşladım ve Custom ROM yükledim. TWRP'den yedek almadıysanız pek yapacak bir şey yok gibi. Stock ROM flaşlamayı dener misiniz? Aklıma o geldi sadece.
Manuel.
Ustam nasıl flashlayabilirim ve rebeot atsam brick olur mu cihaz.
MTP yazanı seçip sonrakiye bas.
TWRP'de yeniden başlatma kısmında Fastboot modunda yeniden başlatmayı seçin Mi Flash üzerinden stock ROM flaşlayın cihazınızı görmezse veya hata verirse tekrardan yazın veya ayrı konu açın. İndirme linki:Download Xiaomi Redmi Note 8 Firmware ROM TWRP (ginkgo) YouTube üzerinde milyon tane Mi Flash ile ilgili video var video linki atmaya üşendim![]()
Ustam brick olmaz değil mi şu an zaten bayağı korkuyorum.
Aynen alttaki arkadaşın dediği gibi clean all yapın sakın ama sakın clean all and lock yapmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.