TWRP ekranında Advanced Wipe olması gereken yerde Metadata var

Kacvvv

Decapat
Daha fazla  
Selam, telefonum Redmi Note 8. ROM atacağım. Videoları izledim, Advanced wipe kısmında bende Metadata var. Onu silmeli miyim? Araştırdım, bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bende Custom ROM atacaktım TWRP ile Android sürümü uyumlu olmadığı için dahili depolama 0 MB hatası alıyordum. Sonra Android 12 MIUI 13 flaşladım Mi Flash üzerinden time error verdi telefon açıldı falan ne Wi-Fi çalışıyor ne Bluetooth ekran kaydı bile hata veriyordu. Bende ilk aklıma gelmeyen şeyi en son yaptım sürüme uygun TWRP flaşladım ve Custom ROM yükledim. TWRP'den yedek almadıysanız pek yapacak bir şey yok gibi. Stock ROM flaşlamayı dener misiniz? Aklıma o geldi sadece.

Ustam nasıl flashlayabilirim ve rebeot atsam brick olur mu cihaz.

1697882379971.png

Ustam nasıl flashlayabilirim ve rebeot atsam brick olur mu cihaz.

TWRP'de yeniden başlatma kısmında Fastboot modunda yeniden başlatmayı seçin Mi Flash üzerinden stock ROM flaşlayın cihazınızı görmezse veya hata verirse tekrardan yazın veya ayrı konu açın. İndirme linki:Download Xiaomi Redmi Note 8 Firmware ROM TWRP (ginkgo) YouTube üzerinde milyon tane Mi Flash ile ilgili video var video linki atmaya üşendim :D

O zaman Mi Flash ile stock rom at.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı