Custom ROM TWRP ile MIUI Flashlarken Ffe gerekli mi?

SemihOzyvs

Centipat
Redmi Note 8 Pro telefonuma evolution X indirmiştim pil performansı kötü olduğu için geri MIUI döneceğim ama evolution X indirirken disable Force encryption diye bir şeyi ROM'dan sonra TWRP'den flashlamıştım MIUI'a dönerken de bunu indirecek miyim?

Başlıkta yanlış yazıyor dfe yazmak istemiştim.

Son düzenleme:
Redmi Note 8 Pro telefonuma evolution X indirmiştim pil performansı kötü olduğu için geri MIUI döneceğim ama evolution X indirirken disable Force encryption diye bir şeyi ROM'dan sonra TWRP'den flashlamıştım MIUI'a dönerken de bunu indirecek miyim?

Başlıkta yanlış yazıyor dfe yazmak istemiştim.

Telefonuma çok ROM kurmusumdur bu dosyayi ilk defa duydum bence gerek yok. Ama flashlarsan sorun olmaz.

DFE, A12 ve A13 için eğer twrp bunu gerçekleştiremiyorsa recovery şifrelemesini kaldırmak amacıyla flashlanıyor. Redmi Note 8 kullanıcısıyım, güncel twrp ile şifreleme sorunu yaşanmıyor mesela. Bir örnek olarak söylemiş olayım. Bir dahaki sefere öğrenir, ona göre flashlarsınız. Ayrıca SD Card'ınız varsa DFE flashlamak zorunda değilsiniz. Sadece internal storage şifreleniyor.

MiFlash ile MIUI'a dönecekseniz herhangi bir şey flashlamanıza gerek olmayacaktır.

Dfe, A12 ve A13 için eğer TWRP bunu gerçekleştiremiyorsa recovery şifrelemesini kaldırmak amacıyla flashlanıyor. Redmi Note 8 kullanıcısıyım, güncel TWRP ile şifreleme sorunu yaşanmıyor mesela. Bir örnek olarak söylemiş olayım. Bir dahaki sefere öğrenir, ona göre flashlarsınız. Ayrıca SD Card'ınız varsa dfe flashlamak zorunda değilsiniz. Sadece internal Storage şifreleniyor.

Mi Flash ile MIUI'a dönecekseniz herhangi bir şey flashlamanıza gerek olmayacaktır.

TWRP ile kuracağım cihaz şu an A13 A11 kuracağım yani dfe flashlamama gerek yok değil mi EVO X kurarken rehberine baktığım adam flashlayın diyordu.

Evolution X kurarken baktıgım rehber.

Konuda dfe kurmadan reboot edilirse brick olacağı yazıyordu MIUI için geçerli mi bilmiyorum bu yüzden konuyu açtım.

Dfe, A12 ve A13 için eğer TWRP bunu gerçekleştiremiyorsa recovery şifrelemesini kaldırmak amacıyla flashlanıyor. Redmi Note 8 kullanıcısıyım, güncel TWRP ile şifreleme sorunu yaşanmıyor mesela. Bir örnek olarak söylemiş olayım. Bir dahaki sefere öğrenir, ona göre flashlarsınız. Ayrıca SD Card'ınız varsa dfe flashlamak zorunda değilsiniz. Sadece internal Storage şifreleniyor.

Mi Flash ile MIUI'a dönecekseniz herhangi bir şey flashlamanıza gerek olmayacaktır.

Ben en iyisi dfe de flashlayayım dfeden brick olmaz herhalde riske atmayalım.

Son düzenleme:
TWRP ile kuracağım cihaz şu an A13 A11 kuracağım yani dfe flashlamama gerek yok değil mi EVO X kurarken rehberine baktığım adam flashlayın diyordu.

Evolution X kurarken baktıgım rehber.

Konuda dfe kurmadan reboot edilirse brick olacağı yazıyordu MIUI için geçerli mi bilmiyorum bu yüzden konuyu açtım.

Ben en iyisi dfe de flashlayayım dfeden brick olmaz herhalde riske atmayalım.

Dfe zaten cozumleme moduluymus hocam söylemiş sen flashla içinde rahat olsun cihazinda 🤗

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı