Samsung Galaxy A71 telefonumda sabahtan beri uğraşarak Bootloader kilidini açtım ve TWRP yükledim, nasıl pixel Experience kuracağım?
TWRP açıkken bilgisayara bağlayın. Dosyaları göstermesi lazım. Oraya PixelExperience img dosyasını atın.Samsung Galaxy A71 telefonumda sabahtan beri uğraşarak Bootloader kilidini açtım ve TWRP yükledim, nasıl pixel Experience kuracağım?
Evet okudum onları.Hocam istediğiniz sistemde parmak izi ve 2. SIM slotu çalışmıyormuş. Yüklemeye devam etmek isterseniz yardımcı olabilirim.
Şu an uğraşıyorum ben de yapamassam soracağım.TWRP açıkken bilgisayara bağlayın. Dosyaları göstermesi lazım. Oraya PixelExperience img dosyasını atın.
Evet okudum onları.
Şu an uğraşıyorum ben de yapamazsam soracağım.
Telefonuma dosyaları attım fakat boot. İmg vs. gibi dosyalar TWRP install kısmında gözükmüyor, sadece ZIP formatındaki dosyalar gözüküyor TWRP'de. YouTube'da başka videoları izlerken hep ROM'ları ZIP halinde izlediğim kişilerin.
Nerede tam olarak?İnstall bölümünde .img dosyalarını görebilmeniz için seçenek var.
Ekran görüntüsü alamıyorum fakat internetten buldum bu şekilde gözüküyor o menü.Görüntü atma şansınız var mı?
Ekran görüntüsü alamıyorum fakat internetten buldum bu şekilde gözüküyor o menü.
Buldum hocam bir dakika.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.