TWRP moduna girememek

Salam kedi

Hectopat
Daha fazla  
Abiler ablalar şimdi ben 1 ay önce falan Custom ROM kurmaya çalıştım fakat başaramadım. Bu bootloader hala açık ben TWRP kurdummu bilmiyorum galiba kuramadım. Şu anda da TWRP moduna girmeye çalışınca bootloader is unlocked gibi bir yazı gösteriyor ve açmıyor. Ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fastboot veya Download mode geçip (Cihaz markası söylemediğiniz için ikisini de söyledim.)

Fastboot ise: fastboot flash recovery twrp.img

Download mod ise de Odin programı ile AP kısmına tar.gz dosyasını eklemeniz gerekiyor.

Cihaz ne hocam. Yeni cihazlarda PC'ye bağlamadan girmek çok zor.

Hocam cihaz Samsung Galaxy A10s.

Fastboot veya download mode geçip (cihaz markası söylemediğiniz için ikisini de söyledim.)

Fastboot ise: fastboot flash recovery twrp.img

Download mod ise de Odin programı ile AP kısmına tar. Gz dosyasını eklemeniz gerekiyor.

Hocam o tür şeyler hakkında hiçbir bilgim bulunmamaktadır kusura bakma.

Hocam o tür şeyler hakkında hiçbir bilgim bulunmamaktadır kusura bakma.

Hocam TWRP.tar.gz dosyasını Odin programında AP kısmına ekleyeceksiniz, cihaz download modda olacak ve bilgisayara bağlı olacak. Flashlayacaksınız, yeniden başlarken cihazınızın recovery kısmına girmek için kısayolları kullanacaksınız. (Her cihazda değişir, siz bulmalısınız.) Flashladıktan sonra recovery mod girebilmeniz lazım aksi durumda stock ROM açıldığında Samsung TWRP'yi kaldırıp kendi recoverysini yazıyor sisteme.

Hocam Odin ile TWRP'yi yükleyin. Yüklemeyi başlatmadan önce otomatik yeniden başlatmayı kapatın. TWRP'yi yükledikten sonra ses kısma ve güç tuşuna basılı tutun. Ekran kapanınca ses açma ve güç tuşlarına basılı tutun TWRP açılana kadar bekleyin.

Hocam Odin ile TWRP'yi yükleyin. Yüklemeyi başlatmadan önce otomatik yeniden başlatmayı kapatın. TWRP'yi yükledikten sonra ses kısma ve güç tuşuna basılı tutun. Ekran kapanınca ses açma ve güç tuşlarına basılı tutun TWRP açılana kadar bekleyin.

Hocam TWRP dosyası var mı elinizde A10s için uygun olan ve bir de ben download bölümüne girmeyi denedim de olmuyor.

Hocam TWRP. Tar. Gz dosyasını Odin programında AP kısmına ekleyeceksiniz, cihaz download modda olacak ve bilgisayara bağlı olacak. Flashlayacaksınız, yeniden başlarken cihazınızın recovery kısmına girmek için kısayolları kullanacaksınız. (her cihazda değişir, siz bulmalısınız.) Flashladıktan sonra recovery mod girebilmeniz lazım aksi durumda stock ROM açıldığında Samsung TWRP'yi kaldırıp kendi recoverysini yazıyor sisteme.

Hocam ben yine bir şey anlamadım ne yapacağım download moduna girmiyor.

Xda forum sitesinden bulup indirebilirsiniz. Eğer burada yazdıklarımızı tam anlayamadıysanız Google da nasıl yapıldığını görebilirsiniz. Attığım forum linkinde 2 dosya var onları indirmeniz gerekiyor.
Bir şey daha ekleyeyim hocam telefonunuzu güce bağlayın telefonunuz sürekli kapanıp açılacak tahminen. Siz Odin ekranı gelene kadar ses tuşlarına basılı tutun illa girecektir.

Hocam TWRP. Tar. Gz dosyasını Odin programında AP kısmına ekleyeceksiniz, cihaz download modda olacak ve bilgisayara bağlı olacak. Flashlayacaksınız, yeniden başlarken cihazınızın recovery kısmına girmek için kısayolları kullanacaksınız. (Her cihazda değişir, siz bulmalısınız.) Flashladıktan sonra recovery mod girebilmeniz lazım aksi durumda stock ROM açıldığında Samsung TWRP'yi kaldırıp kendi recoverysini yazıyor sisteme.

Hocam gerekenleri yaptım flashladıktan sonra reboot oluyor hemen kapatıp recovery moda alıyorum ancak no command deyip Android recoverye atıyor yardımcı olabilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı