H Hi_Tech Femtopat Katılım 15 Aralık 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2022 #1 Yakın zamanda okul un verdiği GM e Tab 20 tabletin Bootloader kilidini açmayı başardım ama uygun TWRP dosyası olmadığı için pek işe yaramıyor kendim TWRP port etmeyi denedim ama başarılı olamadım. TWRP port etmeyi bilen bir kişi yardım edebilir mi?
Yakın zamanda okul un verdiği GM e Tab 20 tabletin Bootloader kilidini açmayı başardım ama uygun TWRP dosyası olmadığı için pek işe yaramıyor kendim TWRP port etmeyi denedim ama başarılı olamadım. TWRP port etmeyi bilen bir kişi yardım edebilir mi?
KS KS H Hi_Tech Femtopat Katılım 15 Aralık 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #11 364809 dedi: Unisoc hakkında pek bilgim yok maalesef hocam, yardımcı olamıyorum. Genişletmek için tıkla... Uğraşlar sonucu E-tab20 cihazı root lamayı başardım. Artı 0 Eksi
364809 dedi: Unisoc hakkında pek bilgim yok maalesef hocam, yardımcı olamıyorum. Genişletmek için tıkla... Uğraşlar sonucu E-tab20 cihazı root lamayı başardım.
biiiriiibiri9 Centipat Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2025 #12 (sildim, rootlamayı başardığını fark etmemişim) Artı 0 Eksi