TWRP yüklerken "failed (remote: This Partition doesn't exist)" hatası

Bootloader kilidimi 1 ay önce açtım ve bu hatayla karşılaşmıştım yine ama Technopat'a yazmak aklıma gelmemişti.

Wipe komutu hata verdi bende telefonun kendi recovery bölümünden wipe data yaptım diğer komutları da yaptım Fastboot flash recovery twrp.img yapınca yine aynı hata.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-01-22 144536.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-22 144536.png
    91,3 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
Bootloader kilidimi 1 ay önce açtım ve bu hatayla karşılaşmıştım yine ama Technopat'a yazmak aklıma gelmemişti.

Wipe komutu hata verdi bende telefonun kendi recovery bölümünden wipe data yaptım diğer komutları da yaptım Fastboot flash recovery twrp.img yapınca yine aynı hata.
aynı hata bendede var ama sizde ilginç olan 134 mb kadar kapsarken bende 64 mb ile sınırlı fastboot boot trwp.img olarak dener misiniz

@Maomao hocam benimkine bakabilir misiniz boşsanız

Son düzenleme:
hocam usb driver yüklediniz mi veya güncel mi
Minimal Adb And Fastboot diye birşey indirdim şu videodan baktım hepsini sırasıyla yaptım daha önce hiç twrp yüklemedim ilk defa
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Güncel stock ROM kurup yeniden dener misin? Bölümlemelerde sorun var galiba. Xiaomi cihazları hakkında fikir sahibi değilim, belki Mi Flash tool ile TWRP'yi kurabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı