TWRP Zip file corrupt hatası

384311

Hectopat
Makaleler
6
Telefona TWRP yükledim gerekli kurulum öncesi her şeyi yaptım (Wipe, Format Data vb.) fakat Install'dan zip dosyasını seçince konsol ekranından skipped gibi şeyler yazıyor ardından, "Zip file is corrupt" hatası alıyorum. Nasıl halledebilirim?

Telefona TWRP yükledim gerekli kurulum öncesi her şeyi yaptım (Wipe, Format Data vb.) fakat Install'dan zip dosyasını seçince konsol ekranından skipped gibi şeyler yazıyor ardından, "Zip file is corrupt" hatası alıyorum. Nasıl halledebilirim?
Zip dosyası bozuk hocam.

ZIP dosyası bozuk hocam.

Şunu deneyin olmazsa TWRP sürümü sorunludur ya da ZIP telefondaki Android sürümüne uyumlu değildir.

Link:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şunu deneyin olmazsa TWRP sürümü sorunludur ya da ZIP telefondaki Android sürümüne uyumlu değildir.

Link:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam neden beğenmedim attınız? Benim yazdığımın aynısını başka bir cümle kurarak yazmışsınız.

Link:

Hocam daha dün telefona ROM atmaya çalışırken her şeyi denedim fakat olmadı. ROM dosyasını değişince düzeldi, böyle şeylere bakmak boşuna oluyor. Diğer hatalarda dediğiniz çözümü uygulamak işe yarıyor tek.

Hocam neden beğenmedim attınız? Benim yazdığımın aynısını başka bir cümle kurarak yazmışsınız.

Ama çözümü var hocam bu sorunun. Bu sorunu ben de yaşamıştım böyle yapınca dosya yüklendi ama açılmadı telefon sonra anladım en son sürüme güncelleyip yapmam lazımmış.

Eski J5 telefonuma Android 9 ROM attım bu şekilde çiçek gibi oldu.

Link:

TWRP en güncel sürümünü kullanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı